24 Mayıs 2008 Urla, Özbek Tüm dostlara iyi haftalar, 24 Mayıs 2008 Cumartesi günü hala oğlu Fahri kardeşimle birlikte öğlene kadar yaptığımız avın fotoğrafı ektedir. 05,30 limandan ayrılış, 13,00 avlaktan ayrılış, 16,00 limana varış - dönüşte 2,5 - 3,00 saat sırtı çektik yem olarak mamun ve sübye kullanılmıştır. misina 0,35 - iğneler mustad 496 3 ve 4 nolar takım, klasik 3 lü sarkıtma + kurşun sonrası hırsız. palamut, av yerine giderken, iri istavrit ve levrek palazı av dönüşü sırtıda yakalanmıştır. balıkları yakalayan sahte balık Strikepro 7 cm. RII40B modeli tavsiye ederim yakalamadığı balık yok gibi balık dönüşü hasılat 4-5 kg ağırlığında bir köpek balığı, 40 cm boyunda birtane daha yakalandı ama salındı, 2 tane de kuyruklu vatos geri salındı kayış balığı (numunelik)
Tebrik ederim.. Yanlış görmüyorsam genelde isparoz yakalamıssınız.. Özbek ten ,başka ne tur balıklar çıkıyor?
Tebrikler Salih Reis Bu sezon av raporları ya daha sık geliyor, ya da önceki senelerden daha iyi balık var Ege' de... Bakmaya doyamıyor insan
evet büyükbir çoğunluğu isparozdu ama resimdekiler palamut, istavrit, mercan, lidaki, levrek, hanos, gopez, palaz, köpek balığı, vatos ve eşekk yakalandı
bu balığın kırık zamanı, maksat denizde olmak işte, insan balığa ve denize aşık oldu mu onsuz yapamıyor
Salih abi tebrikler, güzel ve bol çeşitli bir av olmuş. İleri ki avlarınız daha da bereketli geçsin inşallah
Salih abi yanlış anladınız beni.. Buna ben sebep olduysam özür dilerim.. Fakat; belirtmiş oldugunuz balıkların büyük bir cogunlugunu bende gordum ama genelde isparoz fazla oldugu icin ve diger balıklardan birer ikiser tane oldugu icin genelleme yaptım.. Özbek te ki ılıksu askeri kampına hemen herhafta giden ve özbek ten teknecilerin telefonunu almış biri olarak merakımın sebebi çogunlukla isparoz cıkıyorsa oraya kadar gelip teknecilere para verecegimize baska biryere gidelim demekti.. Tekrar dan soyluyorum sizi üzecek bir yorum yaptıysam özür dilerim..
Hakancım bu aralar balığın en kıt zamanları diyebiliriz. tek tük balık alınabiliyor ama genelde isparoz ağırlıklı, kendine iyi bak
Haklısın Kardeşim sana canı gönülden hak veriyorum deniz ve balık bir tutkudur , bir sevgidir, bir yaşam biçimidir. Denizden alınan haz o duygu anlatılması tarif edilmesi ancak yaşanarak elde edilir
Namık kardeşim, aynı hevese gönül vermiş bizler arasında 3-5 yaşın zaten önemi yok, ben batı akdenizde bir kardeşim var diye biliyorum zaten, sen de egede bir kardeşin var bil ne demiş Nazım ; yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür, ve bir orman gibi kardeşçesine, bu hasret bizim. bu arada sen dip oltalarını hazırla da biraz dip balığı yakala artık hep kuzu hep kuzu kasap olacan böyle giderse !