KURUÇEŞME Yeşil organize çapari 11 numara iğne 0,10 köstek 0,16 beden 50 gr kurşun 17:00 - 20:00 4 kilo Herkeze Merhaba; Bu akşam forum üyelerimizden Serkan abi kahvemi içmek için iş çıkışında bana uğradı ve oltadan çapariden bahsederken kendimizi birden balığa niyetli gördük. Yanında takımları ve oltası olmaması nedeni ile benim iki olta ve takımlarla koyulduk yola. Seri hareketler ile soluğu sahilde alır almaz açtık takımlarımızı ve başladık 5'er 10'ar istavrit-sardalya karışık çekmeye. Fotoğrafı hava karardıktan sonra çekmek aklıma geldi ama masamın görüntüsü güzel çıkmış 3 senedir yanımda olmasından en keyif aldığım dostlarımdan Serkan abime saygılar... RASTGELE...
emre tarhi bu sabahı gösteriyor, sabah kahvaltısında balık mı yedin kardeşim. tarih yanlış olmuş galiba afiyet olsun bereketli avlar
Tebrikler Emre aşçılığın da avcılığın kadar iyi gözüküyor. Hafif kurşunla bu balıkları avlamak da daha keyifli, mümkün olduğunca hafif kurşun ince takım kullanmaya çalışıyorum artık.
Eğer balık açıkta değilse ne yorulmaya gerek var ne de kalın takım ile az balık almaya. İnce takım = Avcı takım
Bu hayalet çapariyle tanismam 14-15 yaslarima tekabül eder. Emirganda 8-11 arasi at-çek yapip sadece bogaz havasi alan 2 çömeze 60li yaslarinda bi amcadan yadigardir. 0.10 köstek 0.15 beden 40gr kursun 12no igne yesil flossuz tüy. Akabinde 40 yasinda abilerin 2veletin asiyanda yeniköyde akintiburnunda showunu izlemesi ve birinin allah askina ne takim kullaniyorsunuz diye sormasi. Unutulmaz anilar.. Ne zaman ince takim kullanilan bi ava rast gelsem emirgandaki amca ve o anki babacan tavri gelir gözümün önüne
Tebrikler boğazın bereketinden kısmetini yakalamışsın bu güzel avlarının devamını dilerim afiyet olsun rastgele