Albümleri karıştırırken eskilerden bir kaç fotoğraf buldum sizlerle paylaşmak istedim. Bir dönem denizden uzaktım fakat can çıkmadan huy çıkmazmış balıkçılığa tatlı suda devam ettik evimizin 15km yakınında küçük bir baraj vardı orda baya güzel avlar yaptık. Arkadaşım İbrahim'le ayrılmaz ikili olmuştuk. Devamlı yarış içindeydik kim daha büyük balık tutucak diye. En son ibo 4,5 kiloluk aynalı sazan tutmuştu. Akşam 5 gibi baraja gittik güzelce avlağımızı yemledik oltaları attık sabah ettik hiç balık yoktu saat 9,30 gibi benim olta şöyle bir yattı yapıştım hemen, baya bir zorlandıktan sonra 6 kg 250gr bir aynalı çektim. Tabi bende havalar 1500 gırgır, makara derken akşamı ettik, yine yemlememizi yaptık ertesi sabah yine aynı yerde aynı saatte ibonun oltası yattı, mücadeleden sonra aynalı sazanı çekti hemen hemen aynı kilodalar ama kestiremedik tam hangisi büyük diye eve geldik ibonun sazan 6,5 kg ben şan şöhret 1 gece sürdü anlıyacağınız. Geçirdiğimiz 2 gün unutmadığım avlarımdan bir tanesi olmuştu. Şimdi o ava ait balıkların fotoğraflarına bakalım İlk fotoğraf barajdan dönerken şöyle bi tarttım balıkları Evin önünde bütün balıklarla birlikte poz verelim dedik Ustamı da yanıma alayım rekor halen onda ustalıkta onda
evet hocam hepsi sazan 3 tanesi ufak 30 cm den sene 2001 di sanırsam o zamanlar interneti kullanmıyorduk şimdi herşeyden haberimiz var merak etmeyin
hocam bu konuyu kapatalım o zaman ben eski olduğu için önem vermemiştim. Kurallara uyalım 3 fotoyu nasıl silceğimi bilmiyorum bilsem silerim diğer iki fotayu kullanabilirdim. Teşekkürler...
ah be halamoglu kuruttunuz çerkeşliyi şimdi de anıları yad ediyorsun ama üzülme az daha sabret eylüllde samsunda bunların babalarını alırız aramıza tekrar hoş geldin bi ara gelde seni eşkinaya çıkartayımmm