24 (Tam Zamanlı) Bir Bodrum Filmi

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında geneben tarafından paylaşıldı.

1. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Deniz turnası 70 cm 900 gr.
    Yazan : Geneben
    Kamera : Geneben, Avcıperdeci Gürbüz29
    Kurgu : Avcıperdeci,Geneben
    Oyuncular:
    1- Avcıperdeci (Serdar)
    2- Geneben ( Esas oğlan Aşkın:D)
    3- Su.dak (Erol abi)
    4- Gürbüz29 (Gürbüz)
    5- Volkan (Manisadan bir dost)

Hava : Açık 18-20 derecelerde deniz sakin
    Yem : Tuzlanmış sardalya ve mamun
    Takım : Klasik üçlü yada dörtlü kasnaklı dip oltası (Kesin bilgi Erol abi)
    Yer : Bodrum
    Tarih : 09/03/2008 Pazar

08/03/2008 21:00
    Aylardır balığa çıkamamanın verdiği stresten mi yoksa Bodrum için daha önce dört defa gitmeye kalkıpta hep bir problem çıkıp gidememenin verdiği karışık duygulardan mı sıkıntılı bekliyorum saatin dolmasını.
    08/03/2008 21:30
    Farkındayım çok uykusuz kalıcam saat 01 de buluşup yola düşeceğiz ama uyuyamıyorum.
    08/03/2008 23:50
    Neyseki 2 saat kadar uyudum bununla idare edicez son hazırlıklara başlamalıyım.
    09/03/2008 00:35
    10 dakika sonra Erol ağabeyle buluşma yerinde olmam lazım çıkıyorum evden her şey tamam mı son bir kontrol ve ‘’hayırlısıyla hadi bakalım’’ ve adımını at maceraya.
    09/03/2008 00:45
    Erol abi beni bekliyor selamlaşıyoruz ilk defa karşılaşmamıza rağmen sanki abi kardeş gibiyiz işte bunu çok seviyorum .
    09/03/2008 01:00
    Kardeşim Serdar , Gürbüz ve Volkan la buluşuyoruz kısa bir selamlaşmadan sonra arabayı yükledik çıktık yolumuza.
    09/03/2008 01:15
    Muhabbet güzel Erol ağabeynin av hikayelerini dinliyoruz ve cep telefonundaki resimlere bakıyoruz , güzel bir gün olacağı konusunda hepimiz hem fikiriz

2. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    09/03/2008 02:00
    İlk mola benim evde hazırladığım ve termosla getirdiğim çayı keyifle içiyoruz arabayı sola çektik tabi bu güzel anları kaydetmek şart işte ilk resimler:

09/03/2008 03:00
    Karanlıktan sohbetten ve Aydın otobanının farklı bir yerden kesilmesinden ötürü başka bir yoldayız. Bodrum a değişik bir yoldan gidiyoruz hepimiz yola bakıyoruz ama kimse tanımıyor :D Yolda insanlara durup soruyoruz bu yoldan gidiliyor diyor ama önümüzdeki tabela yatağan diyor :D:D

09/03/2008 03:30
    Olayı çözüyoruz farklı bir yoldan gidiyoruz ama doğru neyseki ikinci molamız yatağanda bir çorbacı acıkanlar karın doyursun çay arıyanlar çayını içsin. Ayaklarımız açmamız lazım.Yer çok güzel iyi insanlar sadece Gürbüz çorba içti hepimiz çay içtik yaklaşık 15 tane sadece çorba parasını aldılar birde hayır duamızı teşekkürler iyi insanlar isim sormayı unuttum.:(

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 11 Mart 2008
  3. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    09/03/2008 05:20
    Sonunda vardık Bodrum a fırınımızdan ekmek ve poaçalarımızı , marketten peynir ve domateslerimizi aldık , öğle kayıntısı hazır çay içmek için bir yere oturduk .Serdar kardeşim tekneci kardeşimizi uyandırmakla meşgül 5 çay içtik yada içemedik diyelim fiyat 5 ytl :D
    15 çay yatağanda hayır duası 5 çay Bodrum da 5 ytl hadi hayırlısı :D

09/03/2008 06:00
    Buluştuk kaptanımızla 27 yaşında Mehmet kardeşimiz çok temiz iyi bir insan dediğimizi bir etmedi sağolsun. Teknemiz küçük ama sevimli biraz bel ağrıtmalı;) Hemen eşyalarımız yükledik gökyüzü kendini göstermeye başlıyor.

09/03/2008 06:30
    İlk tekne fotoğrafımız tekneye adımımı atıp denize açıldığım vakit içimdeki stres yerini sevince bırakıyor.Şen şakrak muhabbetimiz devamlı canlı 

4. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Deniz sakin karşılıyor bizi güneş dağların arasından gülümsemeye başlıyor.

09/03/2008 06:45
    Avlağa varıyoruz yaklaşırken herkesin yemleri iğnelerin ucunda hazır bekliyor ve tekne bağlandığında aynı anda takımın suya değme sesi geliyor .

Bundan sonrası balık yakalamaya bağlamış herkes kendini , yaklaşık 50-55 metre derinlik atıyorsun oltayı 20-30 sn yede balığı aldın aldın yoksa çek oltanı yemlerin yerinde yeller esiyor .:D
    İlk balığım geliyor önce yukarı sonra bir kafa parmağımı titretiyor sonra gene yukarı ve bir kafa daha heyacanımı belli etmiyorum ama geliyor işte son kulaçları . Fotoğraf çekmeye zaman yok herkes balık sevdasında, ama elimde işte uzun zamandır beklediğim misafir kalbim yerinden fırlamak üzere .
    Herkes çalışıyor , aşağıda hareket güzel kaçırmamak lazım bu değerli zamanları.
    İstemeyerek değiştiriyoruz yerimizi bazı sebeplerden üzülerek. Herkes kızgın neyse umutlar yitirilmedi ufak ufak çekiyoruz bişeyler. Kayıntı ve öğle uykusu zamanı değerlendiriyoruz bu arayı. Ben uyuyamıyorum oltayı attım hiçbirşey yok ama hava güzel t-shırt le güneşleniyorum. Misinanın ucundan denizin dinginliği içime işliyor kafamı boşaltıyorum. Kaptan bile uyumuş benden başka yok kimse ayakta :D
    Sonra uyanıyor arkadaşlar birer birer yer değiştirme zamanı ve ilk yerimize vardığımızda benim hazır olan oltam ilk olarak buluşuyor diple ve müthiş bir çekme hafif kaldırıyorum bilekten elimi ve balık iğnede nasıl bir çekiş ama kafa atma yok belli bu misafir başka.Sonra elime aldığımda herkeste bir sevinç antenli elimde elmas gibi herkesin gözü parlıyor bir an önce oltalar denizle buluşuyor. Volkan ikinciyi çekiyor üçüncüyü ben dördüncüyü gene Volkan Erol abi sitemde arada bir metre yok ama onlarda hareket yok .Sonra Erol ağabeynin sesi geliyor. İşte artık elimde diyor ilk antenli yalnız iri olduğu belli zorlu geliyor. Geliyor en irilerden bir tane 600gr üstünde Erol abi sevinçli herkesle paylaşmak istiyor ama gelen misafir ikramı beğenmiyor elinden denize geri dönüyor Erol abi şokta ben şokta birbirimize bakıyoruz . Hayırlısı onun nasibi buymuş yılmak yok yola devam Erol abi. Keyifli çalışıyoruz antenliler sardalya ağırlıklı geliyor ama bizim sardalyamız bitmek üzere mamunlara izmarit ve ısparozlar geliyor arada tek tük çipuralar.Ama sardalya bitti antenli bitti . Biraz daha avlanıyoruz ama mamunlar küçük ve pek iştah açıcı değil artık bitmek üzereler. Yola çıkmak için toparlanıyoruz . Serdar kardeşim son bir olta daha atayım gidelim diyor , onun oltasından başka olta yok denizde ve bir şey yakalıyor ama ne olduğunu anlayamıyoruz çok ağır misina yay gibi geriliyor. Serdar kardeşim ustalığını kullanıyor acele etmeden nazik ama kararlı çekiyor asılıyorum videoya artık zamanı geliyor işte iyi seyirler.
    http://uk.youtube.com/watch?v=0548dbYdbYU

5. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    09/03/2008 16:45
    Artık yola çıktık herkes mutlu ama yorgun , günün zevkini çıkarmış dönüyoruz bende balık zamanı çekemediğim fotoların acısını çıkartıyorum.

6. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:

7. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:

8. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    09/03/2008 18:00
    Artık ayaklarımız karaya bastı ama sanki karada değil bulutların üstünde yürüyordum tatlı bir yorgunluk vardı üstümde. Toplu resim çektirmeye gelmişti sıra misafirlerimizle birlikte.

09/03/2008 22:00
    Eve geldim gözlerimi açamıyorum bir duş almam lazım konuşamıyorrrrrr……

SON
    Balikavi.net film sundu.:D

Bizi izlediğiniz için teşekkür ederiz . Sürçü lisan yaptıysak affola ,Sizi keyiflendirdiysek mest ola :D

9. Conqueror

Conqueror Ahmet Fatih Eryılmaz

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    Maşallah kurutmussunuz gene ege denizini ,sahil güvenliğe şikayet edicem sizi ,ne buya elalem istavrit kovalarken siz maşallah lüks lokanta menüsü takılıyorsunuz :) hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum

10. steelrock

steelrock Burak

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Mercan-Ağırlığı mühim değil,ben onun gelişini sevdim...
    Çok iyi arkadaşlar, ellerinize sağlık, avdan böyle mutlu dönülünce ne güzel oluyor değil mi :)

Serdar, harika bir trofe arkadaşım. Deniz altında 20 bin fersah hikayesinden çıkmış gibi..Hollywood yıldızını Bodrum'da tatil yaparken yakalamışsın resmen :)

Katılımcıların hepsini kutlarım,şansınız bol olsun :)

11. ozan

ozan Ozan

tebrikler arkadaşlar harika av yapmışsınız

12. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    Ahmet sağolasın kardeşim, daha irileri tüm arkadaşlarımıza ve sizlere de nasip olsun inşallah.

Burak ım Bodrum un her zaman sürprizi oldu bana, Bu gidişle seneye taşınmayı düşünüyorum Bodrum'a, nasip bakalım.
    Bu arada ayarla kendini bir defa da birlikte gidelim kardeşim.

Sağolasın Ozan teşekkürler.

13. volkan06

volkan06 Volkan

tüm ekibi canı gönülden kutluyorum. Şansınız daim olsun arkadaşlar. özellikle serdar kardeşim trofe Ahtopotun için seni tebrik ederim.. sağlıcakla kalın

14. tarcan

tarcan ...

Favori Kamış:
    .
    Favori Makine:
    .
    En İyi Avı:
    Kefal 325 gram
    Her Kare ayrı güzel...

Teker teker tebrik ederim.

Sağ olun Var olun...

15. gurbuz29

gurbuz29

Favori Kamış:
    kamış makara
    En İyi Avı:
    lanbuka 2kg
    aşkıncım elline sağlık harika yazmışsın sanki okurken o anı ve zamanı tekrar yaşadım zevkliydi güzeldi erol abiye sana serdar a ve volkan a teşekür ediyorum.başka avlara inşallah :)

16. sudak

sudak erol

Favori Kamış:
    el otası kıyıdan kamış
    En İyi Avı:
    2.260 kg antenli mercan şimdilik
    attık ağzına takıldı boğazına :mad:

arkadaşlar elinize ağzınıza sağlık raporu okurken yaşadıklaımız bir kez daha canlandı gözümde gene belim ağrıdı:D ama mükemmel gün için tekrar teşekkür ederim.Bidahaki organizasyona kadar ..hoşçakalın.:) abiniz:cool:

17. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Eyvallah damat umarım sen daha iri trofeler alırsın teşekkürler.

Sağolasın Burak kardeşim gerçekten keyifli bir gündü mutluluktan uçtum döndüğümde :D

Teşekkürler Ozan dahası size rast gelsin.

Eyvallah teşekkür ederiz temennileriniz için sağolun

Sen sağ ol var ol Tarkan kardeşim okuduğun için senin gözlerine sağlık :D Ama ilk senin mesaj yazmanı beklerdim ilk sırayı kaçırmışsın:D:D

18. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Gürbüzüm ne demek ya sen de sağ ol güzel yüzünle renk kattın aramıza elbette başka avlarda görüşücez daha;):D

Erol abim her şey için Allah razı olsun beni evden aldın , olta verdin , tatlı getirdin yemek için senin hakkını ödeyemem , yanımızda bir abi sıcaklığıyla farkettirmesende konuya çok hakimdin sağolasın. Seninle organizasyona gitmek keyif abicim herzaman isterim sağol varol.:)

19. simendifer

simendifer Sennur

Ben oynamıyorum yaaa. :(

Ne o öyle mercanlar, çipuralar... Bir de ahtapotunuz eksikti. Biz bulamıyoruz tabi, nispet yapın siz. :eek:

Çok güzel av olmuş işte of. :eek:

Ben de avlarım ki bir gün. :eek:

20. sudak

sudak erol

Favori Kamış:
    el otası kıyıdan kamış
    En İyi Avı:
    2.260 kg antenli mercan şimdilik
    aşkın, serdar

oturdum şimdi bütün takımları o muhteşem iğnelerle yeniden donatıyorum(gürbüzün karıştırdığı oltalar açılmadı hepsini attım yeniden donattım:p) İĞNELERİN GÜCÜ AŞKINAA tam kırım yapıcazz bütün takımlar benden..:cool: