2445 390 D.A.M SPEZI COMPOSITE TELE SURF kullanan var mı?

Konu, 'Kamışlar' kısmında ersyn_k tarafından paylaşıldı.

1. ersyn_k

ersyn_k Ersin

Favori Kamış:
    D.A.M Steelpower Telesurf 3,90
    Favori Makine:
    Okuma Avenger AV55b
    En İyi Avı:
    comming soon..
    Arkadaşlar Okuma Avenger 55 makina siparişi verdim,
    kamış olarak da kapalı boyundan ötürü LINEAEFFE COMPACT SURF 400CM düşünüyordum ama hiç bir yerde bulamadım tüm av sitelerine telefon ettim yokk:mad:

Ron Thomson Steelhead Pro alayım dedi o da yok..

Bu kamışı kestirdim gözüme
    http://www.avdeposu.com.tr/?urun-8847-2445-390-D-A-M-SPEZI-COMPOSITE-TELE-SURF-100-250G-2011.html
    ama yeterli bilgi edinemedim, kullanan ya da bilen varsa artı ve eksileri nelerdir, tavsiye eder mi diye sormak istiyorum.

DAM ın birde şu modeli var;
    http://www.avdeposu.com.tr/?urun-8759-2328-390-D-A-M-STEELPOWER-RED-TELE-SURF-100-250G.html
    ama bunu görünüş olarak fazla beğenmedim internette de olumsuz birkaç yorumuna rastladım yine de kullanan bilen varsa diye buraya da yazmak istedim.

Tüm ustalara saygılar..

2. AkÇ@Y

AkÇ@Y Murat

Steelpower'ın koyu rengini 3 yıl kadar kullandım geçenlerde bir talihsizlik yüzünden kırıldı. İlk aldığımda pek iyi yorumlarla karşılaşmamıştım ancak bunca süredir çupradan karagöze, lüferden palamuta, yemliden-at çeke kadar her türlü avı yaptım. 100 gr kurşun da attım 200 gr da ve bana mısın demedi:) Şu an bu kamıştan çok daha üst düzey kamışlar kullanıyorum ancak elimin altında bulunsun diye tekrardan almayı düşünüyorum. En bayıldığım yönü ise kapalı boyunun kısa ve taşımasının kolay olması ayrıca gerçekten hafif bir kamış.

3. ersyn_k

ersyn_k Ersin

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Avenger AV55b
    En İyi Avı:
    comming soon..
    Murat ilgin için teşekkür ederim.
    Bende kapalı boyu için tercih ediyorum.

Peki uzağa atışı nasıl, birde yüzüklerinin kolayca çıktığını okudum sen karşılaştın mı böyle bir problemle?

4. AkÇ@Y

AkÇ@Y Murat

Bence gayet tatmin edici en azından herkesin aman aman mesafelerden balık alıp ta benim alamadığım olmadı yani böyle bir durumla karşılaşmadım.Nerede kullanacaksın boğaz mı yoksa sıradan kıyı şeridi mi? İkisinde de kullandım açıkçası problem yaşamadım.

5. AkÇ@Y

AkÇ@Y Murat

Yüzük olayına gelince evet doğru defalarca yerinden çıktılar bende defalarca yerine kolayca oturtup avladım. Zaten genelde kapatırken çıkıyordu. Yoksa av sırasında atarken ya da çekerken çıkması söz konusu değil. Yani çok problem edilecek bir sorun değil. Yüzüklerde en ufak bir paslanma sorunu yaşamadım.
    Bu kadar mevzu yapınca eski günleri anımsadım ve özlemişim bu kamışı:D:D

6. ersyn_k

ersyn_k Ersin

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Avenger AV55b
    En İyi Avı:
    comming soon..
    Biz daha yolun baya başındayız desene :) :)

Boğazda değil genellikle kıyı şeridinde takılacağım sanırım bana da yeterli olacaktır atacağı mesafe. Yüzük konusu da japon yapıştırıcısıyla halledilebilir görünüyor :)

Açıkçası Spezi nin görüntüsü çok hoşuma gitti Steelpower dan daha ağır ama ben biraz şekilciyim galiba :)

Steelpower ile ilgili son bir sorum var müsadenle; hassaslığı nasıl bu kamışın?

7. AkÇ@Y

AkÇ@Y Murat

Hassaslık kamşın yanında bir çok faktöre daha bağlıdır mesela bir diğer önemli unsur misina. Örgü misina kullanırsan en ufak balıkların bile vuruşlarını hissedersin tavsiye ediyorum. Onun dışında diğer misinaların markasına göre de değişiyor ama genel olarak çok çok hassas olduğunu söyleyemem ancak bu konuda da hiçbir problem yaşamadım. Yani çok abartılacak bir durumu yok bana göre tabiki:) Kullanandan kullanana göre değişir yorumlar:)

8. ersyn_k

ersyn_k Ersin

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Avenger AV55b
    En İyi Avı:
    comming soon..
    Murat zaman ayırdığın için tekrar çok teşekkür ederim.
    Spezi kullanan yok galiba hiç, Speziye gelecek yorumları bekliycem 1-2 gün. Tatmin edici bir bilgi gelmezse gönül rahatlığıyla Sttelpower alıcam.

Örgü misina düşünüyorum ama biraz daha ustalaşmam gerekiyor sanırım onun için.
    İnşallah senin yakışıklı karagözlerden bize de nasip olur bikaçtane de level atlarız balıkçılıkta :) Başarılı avlarının devamını dilerim reeling

9. ersyn_k

ersyn_k Ersin

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Avenger AV55b
    En İyi Avı:
    comming soon..
    SPEZI yok kimsede galiba..

SPEZI kamış kullanan kimse yok galiba koca forumda idk