Yer: gaLata yem: fLeto hamsi takım: 6 no mustad siyah iğne, mantarsız 3 köstekLi takım Hepinize bereketLi avLar diLerim dostLar.. Facebook grubum / İstanbuL Lüfer famiLy
Avınızı tebrik ederim. Emcast Sport 5500 ile olan deneyiminizi paylaşırsanız sevinirim. Özellikle ağırlık konusunu merak ediyorum. 660 gr kadar bir ağırlığı var bildiğim kadarıyla. Daha hafif olan 5000 modelini çok aradım birkaç sene önce fakat bulamadım, üretilmiyor sanırım. Emcast Sport serisini Emcast Plus ile kıyasladığımızda kafanın aluminyum olmayışı haricinde bir farklılık yok diye biliyorum. Siz memnun musunuz bu makaradan? Tavsiyenizi almak isterim. Teşekkürler..
Emcast sport 5500 gaayet hafif bir makina aLışımından ötürüde efor sarfettirmiyor.. at-bekLe yada et-çek avLArda iyi bir surf kamış iLe üstdüzey performansa uLaşmak gayet mümkün, bunun dışında pLus'ıda öneririm.. daha hafif oLan 5000 piyasada sıkıntıLı evet umarım buLursunuz..
Buuuuu uyuz balık rapalayı niye yemiyor haliçde acaba banghead banghead 2 haftadır ayar etti beni 2.5 saatime limon sıkdı haliç dişlileri neyse illaki gün gelecek rapala yiyecekler, :laughing: afiyet olsun :thumb:
Balık boyları neydi Yavuz, bana yavruymuş gibi geldiler? Ağızlarının pembelikleri hala duruyor? Balık boyları belirtilmemiş, herhangi bir ölçü de kullanmamışsın kardeşim. Farketmişsindir bu sıralar köprü balıklarının ufak olduğu yönünde bilgiler sarfedildi çokça.
Paşa diye her seferinde bakıyorum ama karşıma boyutunu bilmediğim lüfergil geliyor. Neyse afiyet olsun.
Bir önceki raporda Yavuz beyin yazısı buna istinaden muhakkak dikkat ediyodur. Resme bakınca istarvit gibi duruyor balıklar fakat Yavuz beyin yazısınada itimat etmek zorundayız yinede açıklık olması yönünden bu tür raporlarda bir ölçü birimi yada en sağlıklısı bir metre ile balıklar dizilip en kçük balığın boyu gösterilse kimse şüpheye düşmez ve bu hobiye gönül veren herkese örnek teşkil edilmiş olur. Yavuz bey avınız için ve hassasiyetiniz için tebrik eder vicdani limitinizinde daha artmasını temenni ederim. Güzel avlarınız daim olsun.
ArkadaşLar öLçü için sigara yada çakmak yada aLkoL şişesi kuLLanmadığım için kusuruma bakmayın önceLikLe.. ama emin oLunki bu baLıkLarı tutarken göstermiş oLduğum hassasiyeti hiç biriniz göstermemiştir...! baLık boyLarı 24 ve üzeridir, keza ben 22 cm aLtı baLığı asLa aLı koymam bir önceki avımda da beLirttiğim gibi saLdıkLarım oLdu, kovanın çapı 30 cm eh artık varın boyLarı siz öLçün, bu hassasiyetinizi umarım sadece kLavye başından göstermemekLe beraber avdaykende birebir uyguLuyorsunuzdur keza ben burda avcıLara atıp tutup ben tutmam sende tutma diyip kendisinin av esnasında kovaya yavruLarı attığını gördüm, o arkadaşLar kendiLerini iyi biLir ama benim biLdiğimi yada kendisini gördüğünü biLmez... siz onLara benzemeyin hepinize rastgeLe
Balık boyları belirtilmemiş, herhangi bir ölçü de kullanmamışsın kardeşim. Farketmişsindir bu sıralar köprü balıklarının ufak olduğu yönünde bilgiler sarfedildi çokça. SevgiLi Nuri abi, artık gaLatada 20 cm aLtı baLığı kimse tutamıyor sebebi oLmaması baLık boyLarı gaayet iyi hatta 23/01/2014 persembe aksamı baLık boyLarı 26 cm üzeriydi ortaLama boy 29 cm buda sarıkanat demek ve bu haber emin oLki gerçek...
bu resim geçen haftaki avımdan sitede de yer aLıyor zaten 18/01 paşaLara devam adı aLtında raporLadım, önde iri bir istavrit var o İRİ istavrite görede öLçü tayin edebiLirsiniz nacizane...
Tebrikler, güzel av, birde paşa yerine dişli dersek daha doğru olur sanırım, bu sıralar paşalarla ilgili biraz sıkıntılıyım, paşaların peşindeyim ama trofe sayılacak irilikte hala alamadım.
Benim için dişLi Paşa.. Levrek ise suLtan'dır.. hüsrana ugradın raporu açıp bakınca biLiyorum umarım en kısa zamanda diLediğin suLtanLara kavuşursun