Balık olmadığını bile bile spor amaçlı yine Tarabya'da aldım soluğu. Takımlarımı hazırladım uzak atış dibi yokluyorum. Kimse balık alamamış topluyolar takımları. İğnelerim biraz büyük olduğu için biraz sert haraketlerle çapari yapıyorum. Birden bir vuruş, bu ne dedim bu kadar ağırlık yapamaz bir balık, zaten uzakta takım. Palamut herhalde dedim. Başladım hızlı hızlı sarmaya, yaklaştıkça kafa vuruşları arttı. Bu nedir acaba dedim. Yakına geldiğinde kocaman bir şey parlıyor su altında, dedim lüfer geldi takımı kaldırınca anlaşıldı durum 29cm tırsi herkes başımda balığa bakıyor. Bir daha attım aynı uzaklığa takımı saldım 200m misina. Bir tane daha. 1-2 saat balık gelmeyince avı sonlandırdım ama bugün iyi kol kası yaptım. reeling 130gr kurşun 7no uzun pala parlak iğne Beyaz tüy/ beyaz sim köstek 0,18 beden 0,30
Ada luferi!!! hihi banghead Tebrik ederim Ceyhun. Cok kilcikli da olsa, yagli balik oldugu icin izgarasi guzel olur. Afiyet olsun. :hungry:
güzel av oluş en azından boğaz havası almışınız bende düşünüyorum fakat biraz ısınsın diye beklıyorum
Güzel olmuş. Elin boş dönmekten iyidir. Tavada kılçıkları çıtır oluncaya kadar kızardı mıydı at ağzına gitsin.