Selamlar 25.09.2013 günü Balıkesir'den Körfeze abimle ya kısmet deyip yola koyulduk. Avlağa varış ve oltaların suyla buluşması 19:00 gibiydi yem olarak, madya ve kalamar kullandım, kıyıdan atabildiğim kadar uzağa atmaya çalıştım, 75gr. kurşun , owner 5114 iğne No:1 kullandım. İlk vuruş ve müthiş mücadele 00:30 gibiydi, vuruşla birlikte takımı çekmeye başladığımda çok ağır gelen sürprizi yeni alıp ilk defa kullandığım surf makinam çekmekte baya zorlandı sürprizi güç bela kıyıya aldığımda makina ilk kullanımda tamamen öldü ve kullanılamaz hale geldi.. Gelen sürpriz müthişti aynı geçen yıl olduğu gibi çifte çupraydı...reeling daha sonra sabah suyuna bir tane daha gene çupra ve yine kalamarla aldım ve 08:30 gibi avımı sonlandırdım... Yakaladığım çupralarda bilgi, tecrübe ve tavsiyeleriyle yardımlarını esirgemeyen ve inşallah yakın zamanda tanışacağım Balıkavı.net ten KAYRAL Önder bey kardeşimize huzurlarınızda teşekkür ederim.... Herkeze rast gelsin... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
selamlar.. güzel av, daha iyilerinide yakalamanız dileğiyle.. yeni alıp kullanılamaz hale gelen makinanızın marka ve modelini paylaşablirmisiniz ? yeni makina alıcak arkadaşlar deneyimlerinizden faydalanarak sağlıklı karşılaştırmalar yapabilirler..
Merhabalar , daha ıyı avlar ınsallah nasıp olur.Bende balıkesırlı aynı zamanda altınolukda sayılırım Bayramda oralarda olucam.Mera olarak nerelerı kullandınız acaba ve boru kurdu vs kullanmıstım en son ben kalamar daha saglıklımı oluyor acaba
Tebrikler, Kamış sanırım benimkiyle aynı model. Bende ölen makinayı merak ettim doğrusu http://balikavi.net/forum/showthread.php?t=54743
Sizede iyi avlar dilerim, boru kurdu madya vs. daha sağlıklı ama ben o gün bulamamıştım... Ama kalamar sağlam yem olduğu için bence güzel de oldu. Mera olarak Altınoluk içindeki müsait olan kıyılar (Ev, iş yeri vs bakımından)...
marka bakımından sıkıntılı durum yaşamamak için marka yı belirtmedim... Ama aldığım bayi geri aldı ve üzerine biraz fark ödeyerek Ryobi ecusima aldım ...
Sevgili Muammer Abi öncelikle bu güzel avınızı tebrik ederim Çok anlayanı değilim ama küçükte olsa bir faydam olduysa ne mutlu bana Nicesine rastgele ve görüşmek üzere, saygılarımla
Teşekkür ederim hemşerim... Katkıların büyük oldu.... Sana da rastgele (inşallah bu sezon senden trofeli bir rapor bekliyorum :thumb: )
Muammer ellerine sağlık olsun daha güzel avlar diliyorum Not:Son resim 10 numara 5 yıldızlık olmuş.... Rasgele.
Çok teşükkür ederim .. Sizin gibi ustaların beğenisi bizleri çok mutlu ediyor.. Sizinde avlarınız daim ve bereketli olsun...
Tebrikler Muammer,Çıpurayıda bir başka severim,hele yağlı olup mangalda yapacaksın ,yanına salatası beyazı of of :hungry: afiyet olsun