MErhaba avcı dostlar, Sitemizin dayısı Mustafa abimin vardiye probleminden dolayı bugün meşhur avlağa babam Süleyman TORUN ve Adnan Amca birlikte gittiler. Yem: Taze sülünez Olta:0,35 misina 2 li dip oltası Derinlik- 40-50 mt. Yer: Dayının avlağı Tutulan Balıklar : 1 Adet Karagöz (850 gr) 1 Adet Minekop (3,5 kg civarı) Ayrıca Erhan kardeşim de yine aynı merada 2 kilo civarı bir minekop almıştır.
tebrikler güzel balıklar ama şu minekopu çok merak ediyom hiç denk gelmedim sarosta minekopa denk gelen varmıdır bilenler varmı
Dostum tebrik ederim.Bandırmalıyım ama sülünezle hiç av yapmadım Bandırmada.tatilde gelecem inşallah kurbanda.Bandırmada sülünezi nereden bulabiliri?Bilgim yok yardımcı olursan sevinirim.Tebrikler tekrar.
Minekop balığı genelde Marmara ve Karadenizde (karedenizde kötek diye adlandırılır) Kuzey Ege bolgesinde de bulunur geçene sene Ayvalık ta yakaladım.
Tebrikler Serhat Abi geçtigimiz hafta sonu 2 gün denedim ama kayalıklara girince balık taktırıp bıraktım 2 balıgı umarım sular bayrama kadar soguyup sezonu kapatmaz kısmetse bayramda beraber gideriz
Güzel av olmuş. Arkadaşların da dediği gibi az ve öz olmuş, amcalarımıza tebrikler. Ellerinden öperiz. Daha da bereketli avları olur inşallah, rast gelsin.
Avın yapıldığı gün ben de oradaydım olayı bizzat resimledim ama maalesef bu kezde minekop nasip olmadı Bende balık tutamadığım zamanlarda yaptığım en iyi işi yapıp bol bol fotoğraf çektim
Bandırma' da balık malzemesi satan yerlerin çoğunda sülünez bulunur ama tazeliği tartısılır yerini bilmek lazım
öncelikle MAŞALLAH BU BALIKLARI GÖRMEK COK GUZEL İNSALLAH PAZAR GUNU BENDE BANDIRMAYA AVA GELICEM İNSALLAH HEDEF BALIK MİNEKOP SİZLE FİKİR ALIŞVERİŞİDE YAPTIM ALLAH RAZI OLSUN GERİSİ ŞANS NASİP KISMET.SAYGILAR
taze sülünezle gelmeyi unutma yalnız buranın balıkları taze yeme alışık şansınız bol olsun rast gelsin