Yer: Gürpınar sahil stadın orası Yem: Sülünez Saat: 04:00-08:30 Arası Takım: Klasik 3'lü dip takımı 6 numara iğne Geçtiğimiz haftalarda benim raporum üzerine Semu ve Tpcx isimli arkadaşların yaptığı avlardan sonra bende dayamayıp bir denemeye indim. İspariler herzamanki gibi ara ara oltaya tıklıyor oltayı çok yalnız bırakmıyorlardı. Bir tane büyük alma şansım oldu sabah ezanından hemen sonra oltaya takıldı. Zargana çıkmaya başlamış küçükte geliyor arada onlar iade oldular. Gümüş çoktu ve havanın aydınlanmasıyla resmen zarganalar katliam yaptılar ağzında gümüşü yutarken kıyıda gördüklerim bile oldu. Yanımda ipek getirmediğime pişman oldum.. Güzel bir sabah geçirdik. Herkeze güzel avlar..
Güzel bir av olmuş, tebrikler... Dahasına rastgelsin. Balıkları yüzgeçlerinden ayırırken yarısını götürmüşsünüz.
Merhaba;zarganalari 2 3 parcaya bilerseniz daha iyi poserler bu sekilde pek duzgun kizarmaLar afiyet olsun.
Tebrik ederim. Büyük olan İspari değil Baltabaş Karagöz'dür ve çok lezzetli bir ete sahitpir. Izgara veya buğulama şeklinde değerlendirmenizi öneririm. Afiyet olsun.
Çok güzel bir av olmuş .Bol bereketli avlarınız olsun...Bizde arada gideriz ama maalesef bir karagöz gelmedi bir ara bir eşkina yakaldık.
abi bu raporunu yeni gördüm gerçekten çok güzel maşallah boş geçmiosun zarganaya yem olarak ne taktın?