Evet dostlar bu hafta sonu lüfer avı için zargana lazımdı ve c.tesi öğlen sonrası Cemal abim ve Lokman dostum ile ipek gezdirip zargana yakalamaya başladık fakat zargana oltaya vurması ile video çekmek için 1-2 dk bekleyince ortaya böyle bir sahne çıktı... Zargana avı video.. zargana avı istanbul.. Avlak: Ataköy&Yeşilköy.. Kullanılan takım: uzun olta.. Kurşun: 200-250 GR.. Rüzgar: 3-5 Gündoğusu.. Yem Tekgöz zargana.. Cumartesi işyeri komşum Dursun ve Salih yeni aldıkları tekneyi deneyelim usta hemde şu uzun olta işini bizlere göster lüfere gidelim sözü üzerine "pilavdan dönenin kaşığı kırılsın dedim" İstoça malzeme temini sonrası sabah erkenden soluğu balık halinde aldık zarganacı ile sabah sabah tek raunt el ense çekip sonrasında ver elini menekşe.... Beş saat av sonrası livarımızda lüfer sarıkanat ve süpriz olarak kalkan vardı... Bu gün Dursun ve Salihin dilinden dökülen en güzel kelime usta son nokta uzun olta...
Tebrik ederim üstadım çok güzel bir av olmuş zarganaya bir hayli gülerken kalkanada şaşırdım doğrusu..!! böyle bereketli avların devamı dileği ile saygılar..
Ferdun bey,nedir şu garbim zargana'ların çektiği çile valla.Altta avcısı üstte avcısı ne çileli balık Zargana: .Güzel av tebrik ederim devamını dilerim. Saygılar.
Feridun önceden iştimadan kaytaranlar vardı fakat bu çok farklı bir durum gözüküyor, bu durumda buna ancak eli işte başı oynaşta denir.
Feridun yine çok güzel bir av günü yaşamışsınız videodaki zarganaya da hayret ettim demekki o bölgede oldukça iri lüferler var bu güzel avlarının devamını dilerim rastgele
ben zarganaya biraz güldüm çünkü ben dah 5 veya 6 yaşındayken ben dedemle birlikte ilk defa istavrite çapari atıyoduk ona hamsi gelmişti tam dışarı alırken bi balık onu ikiye bölmüş herhalde sadece kafası gelmişti bu arada kalkan hangi oltaya geldi
Teşekkürler bu av bizim için neşeli geçti.Lüferlen yağlansın diye besledik durduk .... Aslan iyi dilek ve temenilerin için teşekkürler... Evet bu videoyu tekrar tekrar izleyip arkadaşlarla bayağı güldük... Bu tür olaylar hepimizin başın agelmiştir fakat bu biraz daha derin "Koca zargana hiç uğruna gitti.. Teşekkürler... Üstadım ne onla nede onsuz olmuyor....Teşekkürler... İstanbul (Karaburun liman arkası) İsmail ustam dikkatle bakarsan alay iştiması vardı... Eşref abim teşekkürler... sarıkanat&çinekop hedef avımızdı fakat merada randımanlı balık olmadığı heberini alınca sabah avı için yemlik zargana arayışına girdik sonuç olarak lüfer kıyıya sıkışmış.. Bu tür olaylar hemen hemen hepimizin başına geliyor... Zargana avı cemal abim için unutulmayacak olduğu kesin bu arada kalkan uzun oltaya vurması çokkkkkkkk buüyü bir şans...