vijdani sürkülere aykırı bu av biz niye tutamıyoruz miyaaav miyaav tutmayın bu balığı miyaaaav miyaaaaaaaav olsada yesek gnam gnam miyaaav miyaav reis süper hareketler bunlar . Canı gönülden tebrik ediyorum. Devamının daha bereketli olması dileğiyle . Rastgelsin.
Abi anlamıştım zaten dedim ali abi baya bir birikim yapıyor hepsini paylaşıpta bizi burada çatlatacak diye... tebrikler abi . Devamı olsun inşallah
reeling reeling :thumb: Beklenen raporlar, üstatdan dökülmeye başladı.. Peki üstad balığı boğarken, biz niye cyr cyr Kadem bu böle olmayacak aga, sabotaj mı yapsak acaba :laughing:
Ben ortada rapor filan göremiyorum, fotoğrafları saydırdı desek daha doğru olur. Bize lüferin resimlerinden ziyade nasıl ve nerede tutulduğu bilgisi lazım...
Zaman bulduğumda her zamanki gibi rapor dökümleri eklenecektir şu an ekleyemıyorum kusura bakmayınız zamansızlık sadece bir ara ekleyeceğim.....
tebrik 4 bilgisayarsizlik ne kotu birseymis 3 gundur giremiyordum eski laptop sizlere omur kral oldu yasasin yeni kral