25/EYLÜL/2014-LÜFER AVI 28 BALIK.

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında ALİCO tarafından paylaşıldı.

1. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    Marmara ; 0,35 beden trabucco camocast elite, tek göz yaprak zargana, 350 gr kurşun el oltası 0,80 maxima, alengirli bir çalışma sistemi 5,5 kulaç beden, sadece balık avlamak için yapılan stres atma çalışmasından ibarettir.

Kestane karası fırtınası avımız 27 Eylül tarihli raporda yazılacaktır...

Sevgiler.

2. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    25 Eylülde, 28 balık tutarak stres atamadın da 27 Eylül de yine mi balığa çıktın Ali abi? :D:D:D

Niceleri rastgelsin. :)

3. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Kalkan 4,5 kg. (Boğaz'da)
    Tebrikler Ali abi, haftaiçi güzel av yapmışsın, devamını dilerim. :)

4. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    Bundan sonra bizim kadrodan kurtulmak için böyle hiç kimseye söylemeden denize, mesela yarın olacağı gibi. 27 Eylül maalesef prens beyler de mevcuttu o havada en güzelide benim takım deliler gibi çalışınca abi ne olur bende senin takımdan kullanayım demesi oldu. arkasından bol bol balık çekince yılların isyanı kulaklarımda çınladı.....

5. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Sağolasın Aret, artık kaçıyorum bu adamlardan yok çay içelim, yok börek yiyelim, yok köfte söyle yok piyaz gelsin. limonu az olsun, ayran yokmu neskafe içelim derken çalışmaktan ziyade sadece ve sadece yemek muhabbeti..

6. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Eheheh... Yarından haberleri oldu abi. Kedi gibi senden önce gelip, teknede beklemezlerse iyidir.

Yalnız, seninle onca zaman balığa çıkıp ta hala senin takımlarının başka çalışması ilginç. Senin kadro, bilgine saygı duymuyor, seninle sidik yarıştırmaya çalışıyor sanki Ali abi. hihi hihi hihi

7. Goretex

Goretex Mehmet

Favori Kamış:
    Shimano Catana 2.70 mt 10/30 gr.
    Favori Makine:
    Albastar Millenium 30, Okuma boxter bxf60
    En İyi Avı:
    Sazan 5,5 Kg, Sudak 53 cm, Akbalık 2,2 Kg
    Tebrikler Ali abi çok bereketli bir av olmuş.Lüferler seviyor seni, tabiki bizde böyle raporlar okumayı :) 27 Eylül raporunu da merakla bekliyorum abi,kısmetin bol olsun.

8. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    8 yıl oldu toplamda Volkan ancak takım çantasına el atmakmı fleto bıçağıyla keserim o elleri, hele hele benim takım alınacak kullanılacak balık tutulacak yok öyle birşey asla olmaz. hatta hatta o çantalardan pense bile alınamaz, iğne bile çıkamaz dışarı, yıllar sonra verdim bir takım ne yapayım ağlıyor bol bol...
    Şaka bi yana eküri kendi takımını kullanır her zaman tutsada tutmasada doğruları vardır. bununla tutarım der ve onu modifiye ede ede en sonunda takımın kilit parçasını üreten fabrika kapandı gitti. hala tutacak.....
    herkes kend halinde takılıyor kısacası.

9. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Sağolasın Mehmet

O raporu daha güzel bir şekilde açacağım. epey balık var o gündede sağolasın deniz verdi yine bereket versin....

10. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Kofana Notu: 0,25 Oskar misina çekeri taş çatlasa 14,8 kg eder, bir kofanayı tam ambarlatmak için ortalama 5-6/0 gibi bir iğneye ihtiyaç vardır. önce zargana yakalayacaksın, gündüz vakti o zarganaya bir iğne takacaksın kuyruktan, ve salacaksın. ve sürekli bu hayvan denize doğru çıkacak, ne hikmetse eğitimli bu hayvanlar hep denize doğru yüzer, asla kıyılamaz. gider gider ve yüzer durdurunca dibe doğru hamle yapar öylemi o zaman bu bölgede hiç mi hiç martı olmaması gereklidir. su üstünde yüzeceği için sürekli o takıma kallavi bir martı gelirde ambarlar. ne takım kalır ne taklavat. ve misinada ne gezer iğne yok gagalık yok hatta hatta iğne arasında bile hiçbirşey yok. o iğneyi adamın suratına tükürür bu hayvan. ilk hamlesinde. hadi zarganayı yakaladık bi şekilde bu türden kofanaların akyaların arasında rahat rahat ipekle aldık kıyıdan, ben livardan alırken korkuyorum ölecek diye, üzerine iğne ne iğnesiyse taktık. ve tam üstüne bindi hayvan ne aradan aldı ne gagadan aldı direkt ambarladı, bu takımla 0,25 le bu hayvanı tasmalayıp. ki tasmayada gerek yok zaten yemi yedi hayvan direkt olarak yüzüyorya yutmadı, iğne direkt ağzına takıldı, o kamışıda katlar arkasından kamışı bıraktık yere çekmeye başladık el ile. 0,25 elleri keser her tarafı hemde kesmeklede kalmaz oturtur kemiğe kadar. o süreçte, zargana zaten narin yemi tak suya at, arkasındaki iğne ile ki nasıl bir iğne, yüzüyor, zargana subaşı balığıdır, subaşlarına yüzer, en verimli avlarıda bu bölgelerdedir. o balığa tasmayı ben atsam, teknenin küpeştesinden gacur gucur sesler gelir. ve hatta ağacı ezer, misinadan dumanlar çıkmaya başlar adeta. o yüzden benim hayvanım Lüferciklerin en ufağından en büyüğü saygıyı hakeder sürekli.....

11. FuRkAn *

FuRkAn * FURKAN

Favori Kamış:
    Shimano Spin Power 425 bx
    Favori Makine:
    スーパーエアロ フリーゲン /
    En İyi Avı:
    Torikler, Kofanalar - Levrekler Vs. Vs.
    Hay maaşallah, harikasın reis ellerin dert görmesin.
    Bakalım bizde bu hafta ineceğiz denize umarım bizde tutarız.
    Bereketli avlara.

12. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Abi hazır takım almasalarda bunca zaman takımını görüp, daha iyiyi nasıl yaparız diye kafa yormaları lazımdı bence. En kötü, senin takımın birebir kopyasını yanlarında bulundurmaları lazım.
    Gerçi fabrika kapanmış, onlar da haklı... hihi

Kofana raporu inandırıcı gelmemiş sana galiba Ali abi. Ben mi yanlış anladım. :confused: :rolleyes:
    Bu balığı en iyi bilenlerden birisi de sensin tabi, bende şimdi şüpheye düştüm. :eek: :p

13. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    ben kepçesiz çıkartamam 2-2,5 kg lık bir hayvanı bu kadar diyim. birisi kepçe vuracak muhakkak. ben 0,35 trabuccoma güvenmem bu balıkta hatta hatta 2/0 - 3/0 iğneye bile güvenmem, cumartesi bir balık çıktı yukarı daha doğrusu Owner 2/0 iğne 3e katlanmış vaziyette geldi balıkla beraber. Ben alamam böyle bir balık gerisini bilmem hele hele 0,80 el oltamdan bile korkarım yani ...bedeni bırak....

14. orhan kucukbicmen

orhan kucukbicmen Orhan Kucukbicmen

Favori Kamış:
    El ile balık avlarım, bu şekilde avlandığım için çok mutluyum.
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Lüferler ustadan kurtulmuyor, tebrikler Aliço kardeş, lüferle devam.:)

15. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Sağolun, sizlerede rasgelsin, bereketli olsun inşallah.

16. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Abi tebrikler, senin raporlarını yeniden görmek çok mutlu etti beni, bol bol rast gelsin, dolu dolu rast gelsin, kocaman kocaman rast gelsin :)

17. Uygar Arslan

Uygar Arslan Uygar Arslan

Tebrikler Ali Abi..

18. emreseven

emreseven Emre

Ali abi tebrikler.Şu forumda avlarını en keyifle okuduğum kişisin.Yazın o yüzden forumdan keyif almıyorum hatta :) .

Şu balıklar anadolu yakası kıyılarınada bir aksa artık :)

Ayrıca bana da çok garip gelmişti 6.5 kg kofana, ne yalan söyleyeyim zıpkın izi aramadım değil :)

19. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    daiwa crossfire(spin) okuma salina
    Favori Makine:
    shimano catana 400 fb, ryobı ecusima 6000vi, okuma avanger 65
    tebrikler. haftasonu hava fena patladı planlar altüst oldu. senin raporu da görünce isyan etmemek elde değil. :) Allah avlarının bereketini arttırsın. inşallah bu sene balık bereketi artarak devam eder.

20. sunshine

sunshine tamer

Ali abi bereketli olsun helal olsun.