25 hp mercury&mariner nasıl bilirsiniz.?

Konu, 'Motorlar' kısmında pro13lem tarafından paylaşıldı.

1. pro13lem

pro13lem espo

Selamlar herkese 25 hp motor almak istiyorum dün izmirin altını üstüne getirdim mercury 25 hp bulamadım mariner buldum onuda almak istemedim yamaha 25 hp var ama arasında 1000 tl oynuyor .25 hp mercury yada marinere 4000 tl fiyat aldım hatta parasını bile verdim ama satıcı mariner deyince botu aldım motoru almadım bu iki kardeş marka nasıl motorlardır aktif kulananlardan bilgi alırsam iyi olur teşekkürler.Bu arada 3.60 al. taban botta kullanıcam motoru.

2. stratejist

stratejist A.ÖZDEMİR

Favori Kamış:
    Shimano Nexave CX 2.40 MH, Tolee Kawahagi 2.10 MH, Mitchell Elite 602L 2/8 (1.83 UL)
    Favori Makine:
    Shimano Symmetre 500FD, Solstace 1000FI, Solstace 2500FI, Solstace 4000FI
    En İyi Avı:
    Olta ile 2700g.lık bir levrek
    Üst kapağı dışında (mariner'inki gri mercury'ninki siyah) hiçbir farkı olmayan motorlardır dolayısıyla ikisi de aynıdır denilebilir.

3. pro13lem

pro13lem espo

Benim öğrenmek istediğim genel anlamda mercury motorlar ı nasıldır yani mercury kullanıp keşke almasaydım yada birdahaki sefere yamaha alıcam yada honda alıcam diyen varmı varsa beğenmedeğiniz yönleri nedir.

4. pro13lem

pro13lem espo

1 aydan önce gelme durumu yokmuş ağırlık ve yakıt olayı kafa karıştıyor 15 hp yamaha da cazip geliyor.Suziki 15 hp kısa şaftında performanslı motor olduğu söyleniyor kafam karıştı.

5. pro13lem

pro13lem espo

Kafam bozuldu yamaha 15 hp kısa şaft 2 zamanlı motoru öğleden sonra izmir yatmardan fuar fiyatı 4000 tl ye aldım arkadaşlar. (http://shop.yatmar.com.tr/Product.aspx?ProductID=47.601.081.800.0015)

Yarın teslim alıcam serviste ilk start verilcek bi aksilik olmassa hafta sonu foçada kullanmaya başlıcam 3.60 botla denize indircem hayırlısı ile .Yamaha denizlerin mersedesiymiş bakalım görücez kullandıkça tecrübelerimi paylaşırım.