Forumda yeniyim. Öncelikle herkese selamlar gönderiyorum. Daha önce Ankara Karagöl hakkında yazılanları okudum ve gitmeye karar verdim. 25 Kasım pazar günü sabah 10 sularında göle vardım. Manzara harikaydı. benden başka 4-5 amatör balıkçı vardı ama maalesef balık tutabilen olmadı. Dip oltası, şamandıralı, küspe, ekmek, mısır, solucan ve kaşıkla at-çek denendi ama başarı elde edilemedi. Geride temiz havanın verdiği tatlı bir rehavet ve bu resimler kaldı. Gölün güney yönünden kuzeye doğru görünümü. Kuzey yönünden güneye doğru görünüm. Gölün iki en uzak noktası arasının görünümü. Gümüş olduğunu tahmin ediyorum. Uzaktan zoom ile çektim o yüzden büyük gözüküyorlar aslında 20 cm kadarlar.
Harika fotoğraflar..ben sazana da benzettim ama o kadar yüzeyden gezerler mi bilmem yabancı avlak videolarında kocamanları geziyordu kefal gibi suyun üstünde.
İlk 3 resim ve tabii ki yansımaları çok hoş. Böyle resimlere dalınca, burada beğendiğim fotoğrafları eklediğim bir bölüm vardı, geçenlerde yanlışlıkla topyekün silinen Hiç bir bilinçli üye de çıkıp sormuyor; ''yahu nerede bizim fotoğraflara bakdığımız bölüm'', diye Bir dahakine balıkda tutabilirsiniz inşallah. Yine de güzel geçirilmiş bir güne sahipsiniz ne güzel
Manzara harika , balık varsın olmasın muhteşem görüntü yeter . Paylaşımın için teşekkürler eline emeğine sağlık. ..
İlkay abi aramıza hoşgeldin ve paylaşım için çok teşekkürler. Harika resimler var gerçekten. Eline emeğine sağlık abim...
Cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim. Gerçekten Karagöl'ün manzarası bir harika. İnsan balık tutamasa da dinleniyor. slimselim, balıkların ne olduklarını çok iyi bilmiyorum belki baharda bir daha gidersem yakalar daha yakından bakarım. Ne yaptıysam yeme ilgi göstermediler. tutku, sözünü ettiğiniz bölümü merak ettim. Keşke bende görebilseydim. Resimler sözlerden daha güzel anlatıyor herşeyi. Görüşmek üzere hoşçakalın.