Yer : Karaköy iskele yanı Olta : Lineaeffe superba 4,20 - banax sx 2000 Takım : Çapari(beden 0,26 alba dayu-köstekler 0,10 marline marka- iğne wmc 11 nu.) Ağırlık : 125 gr kurşun Herkese selam.İzin günümün hafta içi olması sebebi ile tabiki yapılabilecek en iyi şeyi yaptım ve sabah kendimi karaköye attım.07:30 civarı balık tutmaya başladım 11:45 de yağmur ve rüzgarın şiddetini arttırması ile avımı sonlandırdım.(bu koşulların avımı sonlandırma nedeni olarak algılamayın kanaatimce yeterince istavrit tuttuğumu düşünüyorum yorum sizin.)Kendi yaptığım ve bugünde kullandığım çapari ve kösteklerin resimlerini eklemeyi paylaşım açısından yararlı olacağına inanıyorum.Şimdiden balığa gidecek bütün dostlarımıza hayırlı ve bereketli avlar rasgele...
teşekkür ederim fotoğraf makinasını birdahaki sefere yanıma kesinlikle alacağımki görüntüler ve balıklar daha taze olsun..
Fotoğraflar bir türlü açılmadı. Yine de tebrik ederim avınız için. Tebrik ediyorum ama umarım istavritler küçük değildir. 13 cm. üzerinde istavritler tuttuğunuzu düşünerek tebrik ediyorum.
Ben fotoğrafları düzelttim sanıyorum böyle daha iyi oldu Avınız için tebrik ediyorum, dahasına rast gele
bu havada bu kadar balık yakalamışsınız tebrikler ayrıca kurallara uyduğunuz için teşekkür ederim afiyet olsun rastgele
murat arkadaşım resimleri düzelttigin için teşekkür ederim daha tam olarak alışamadım bu işlere saygılarımla...