Cemal abi ismail dostum ve ben akşamdan programı yapıp çinekop sarıkanat avı için fikir birliği yaptık tekneyi römörke yükleyip kardenize çıkmak için kolları sıvadık fakat rüzgarın poyraz esmesi rotamızı bir anda marmaraya çevirdi teknede sabah kahvaltısının ardından balığı ve muhabeti florya açıklarında bulduk nasibimize düşen 7 kg kadar istavriti livara koyup yorgun bir halde semte döndük..
Yok yahu olmaz o kadar bence balık halinden almışlar bir kasa balık dökmüşler Tebrikler çok güzeeelllll bir av. Off off Antalya'da yook arkadaşlar böyle kıskanarak çamur atıyorum.
Tebrikler, kısmetiniz marmaradaymış. Belki de karadenizde umduğunuzu bulamayabilirdiniz. Kısmette ne varsa o oluyor...
Tebrikler güzel avınız ve paylaşımınız için, merak ettiğim sürü altı çinekop olup olmadığı tam bu zamanlarda başlaması gerekiyor oralarda, biz de arasıra Yeşilköy' den açılıyoruz sürü istavritin altına indirebilirsek daha iri çinekop vuruşları oluyor arada. Bu sene sırf bunun için mini silikon balıklı 4 no. iğneli çaparilerden aldım , sabırsızlıkla bekliyorum.
Yücel kara avcılığı yapıyorum kışın vurduğum ördeklerin tüyü yazın çapari olarak kullanıyom şu aralar nadirde olsa çinekop geliyor bunun yanı sıra balık kestiği anlarda pro strike rapala ile denemelerim oluyor. Yaklaşık olarak haftada 4 gün marmaraya çıkıyorum şu ana kadar boş dönmedik limit dolduramasakta bizleri eğlendirecek balığı yakaladık.
kahvaltı güzelmiş balık yazmışsınız ama ben göremedim antalya'da balık çıkmadığı için nasıl bişidi unuttuk. güzel av tebrikler
Denizde istavrit tatlısuda sazandan başka balık kuşlar arasında da kelaynakla kargadan başka tanımam kardeşim. elinize sağlık ve maaşallah
Süper av olmuş ellerinize sağlık, eylülde bu istavritler lüfer çinekop için super yem olur walla , tekrar tebrikler.