Bu pazar çıkılır mı, hava nasıl olacak, sağnak yağış mı varmış, yok fırtına geliyor derken; o da ne denizde yaprak kımıldamıyor. Saat 07:00. Can, ben ve benim adaşım Gökhan kendimizi sırtı çekerken buluyoruz. Sabah çıkarken bugün şöyle sırtıdan 3-4 tane balık alırsak dibe olta atmayacaz söz diye denizle konuşuyorum bir yandan. Deniz dileklermi bu defa boşa çıkarmıyor ve sırtıdan alınan 7 balıkla bugünün kısmetini bizlere sunuyor. (Suya geri iade edilen 3 baba trakonya ile beraber 10 ) Setur marinadan Konyaaltı tarafına doğru başlayan sırtı çok geçmeden ilk balığımızı veriyor. Can' a gelen yarım kiloluk sinagrit heyecanlanmamıza neden oluyor. Aradan çok geçmeden ilk baracudayı ben alıyorum. Ve neşemiz bir anda katlanıyor. Derken bir baracuda da Can'a... Oh oh bu taraflar pek bereketli geldi derken o da ne uzunca bir sessizlik... Bayağı bir aradan sonra Dedeman taraflarında nihayet kaldığımız yerden devam ediyoruz ve arka arkaya bana gelen iki baracuda ile neşemiz iyice artıyor. Daha sonra biraz da şansı başka yerlerde deneyelim diyoruz ve Can'ın kerterize doğru yol alıyoruz. Bir kaç deneme ama dipte balık yemiyor bugün, ne yapalım derken Dedeman açıklarına çapa atmış yaklaşık 15 teknenin olduğu yere yaklaşıyor ve içlerinden birine soruyoruz: Var mı balık diye; yanıt: İki saattir 1 izmarit aldık!!! Olunca, diyoruz biz sırtıya devam edelim. Ve geldiğimiz güzergaha doğru yol almaya başlıyoruz. Can, benim Konyaaltı'ndan umudum var yine alırız diyor ve dediği gibi de oluyor arka arkaya iki baracuda daha alan Can böylece hem açılışı hem de kapanışı yapmış oluyor. O sırada adaş ile benim sürekli birbirine karışan rapalalar keyfimizi kaçırsada, son iki baracuda hepimize tekrar neşe oluyor... Sonuçta 4 balık Can'a 3 balık bana hiç balıkta Gökhan'a böylece toplamda 7 balıkla tamamladık günü... Bugün adaşımın kısmeti kapalıydı, dilerim bu son kapalı avı olur. Bugün havanın kapalı/puslu olması bence sırtıyı olumlu yönde etkiledi. Ancak ketezeye kalan tekneciler için aynı şeyleri pek söyleyemeyeceğim. Gördüğümüz, konuştuğumuz kadarıyla hep boş döndüler.... Bir av günü de bol muhabbet, bol heyecan, bol balıkla geride kaldı. Sanırım bugün 3 evde de baracuda tava vardı, vallaha arkadaşlar sizinkini bilmem ama bizim ki tam süper olmuş.... Afiyet olsun. Ellerinize, kollarınıza sağlık....En kötü avımız böyle olsun.... Gökhan Yalçın, balığı alamayınca kendini votkaya verdi.... Sabır be Yalcın... En küçüğü 40 en büyüğü 62 cm olan baracudalar....
İşte bu Gökhan'cım.. Özlemişim klasik maceralarını,farklı bir yan ve farklı bir yön getiriyorsun En sonunda getirteceksin beni Antalya'ya.. Maceralarının devamını bekliyorum..Bu arada görürsen N@mık'a söylede uyumasın İyi iş çıkarırdınız ekip olarak..
Sizden bişey rica edebilrimiyim??? O turnalardan birini kargoyla izmire gönderirimisiniz ... Tebrikler güzel av olmuş....
Arkadaşlar harikasınız tebrikler sizlere, inanın bu turnaları,sinariti gördüğümde ben tutmuş kadar sevindim elinize sağlık.
Böyle raporları okudukça insanın evde oturası gelmiyor, tebrik ederim. Gerçekten güzel balıklar, elinize sağlık.
arkadaşlar.yürekten tebrikler.biz meteorolojinin kurbanı olduk ve balığa cıkamadık.ama olsun sizin resimlerle çıkmış kadar olduk.sağolun. oktay
aferin aferin sinaritte çok yakışıklıymış ya tebrikler. genelde kıyıda takılıyorsunuz sanırım tekneyle açığa gitmiyormusunuz kıyı daha iyi işmi çıkarıyor antlayada çünkü bundan önceki avlarınızdaki resimlerde genelde kıyıya çok yakın duruyorsunuz.
tebrikler antalyalı arkadaşlar güzel bir haftasonu geçirdiğinizi düşünüyorum.zaten sonuçtanda belli.yalçın kardeşimiz fazla trip yapmasın bu gün olmazsa yarın acısını çıkartır bundan eminim ama yine böyle durumlarda votkaya devam afiyet olsun