25 tlye remixon elite kamış buldum. Kullanan varmı? Alayımmı ne dersiniz??

Konu, 'Kamışlar' kısmında fuat33 tarafından paylaşıldı.

1. fuat33

fuat33 fuat

Daha önce bi konu açmıştım. Sonuç olarak Kadir Abi'nin önerisi ile silverstar elegance kamış almaya karar vermiştim. Ama haftasonu bayieri bi yoklayayım varsa elden alayım dedim. Ve bu kamışı gördüm. Karbon malzemeden üretilmiş ve halkaları fuji diye tabir edilen halkalardan sanırım. Çünkü v-systeminkine çok benziyor:thumb: Fiyatlarına bi bakayım dedim 70 tl civarı..

http://www.balikmarketim.com/?urun-56293-Remixon-Elite-300-cm-Olta-Kamisi.html

Orda 25 tlhihi. Atarı 50-100 gram. Ben 30 gram zargana topu ve bazende 60 gram kurşun atacağım. İki kamış hakkındada tek tereddütüm net ağırlıklarını bilmemem.. Ayrıca sapı ince kamışları kullanmayı daha çok seviyorum. Elitenin sapı pek ince değil ama eleganceninkini bilmiyorum. Kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum artılarıyla eksileriyle... Teşekkürler şimdiden...

2. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
    Yirmibeş milyon verince, ay sonua çıkmak için gidip birisinden bir koltuk çıkmasını istemeyeceksen, hiç durma. Zira, yirmibeş milyona alacağın hiç bir kamış bundan daha iyi olmaz sanıyorum.

Elbet bir şekilde işe yarar aldıktan sonra, takımlaır çeşitlendirmek iyidir her zaman.

3. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    Eğer 25 TL'ye alacaksan iyi bir fırsat, değerlendir derim. Yalnız iadeden gelme / tamirli falan olmasın, arada çok fiyat farkı var çünkü..

4. draco

draco Kaan

Favori Kamış:
    Vercelli Alba Surf, Yamaga Blanks EARLY 94MHR
    Favori Makine:
    JDM Shimano Stella SW8000PG, Daiwa Certate 3012H
    En İyi Avı:
    Tuttuğum ilk ispari. o olmasa burada olmazdım.
    Berkan Bey'in dediği önemli. Tamirli falan değil ise aşağı buyrun :) ;

Sadece Fujilerin seti 70 liraya gelmez diyeyim :) Takılmayın fujiye falan bu uygun fiyatlı kamışlarda...

Karbon olması da önemli mi değil... Ne tip bir kompozisyonla üretildiği de önemli değil bence. Elinize alıp bir savurun, elinize oturuyorsa 25 lira bir remixon için bedava fiyat. İlla ki kullanacak yer bulursunuz.

Şimdiden güle güle kullanın.

Hatta düşünmeden alın, illa kullanacak bir yer bulursunuz :)

5. toruga

toruga tolga

Favori Kamış:
    Safina X Spin 2.70m 10-35gr
    Favori Makine:
    Spro Hardliner
    En İyi Avı:
    aral 2.550gr
    Fiyatı 70 lira olmuş.

6. merkury33

merkury33 HASAN

Favori Kamış:
    tahta, el oltası
    Favori Makine:
    mercury90
    benim gibi evin denizin karşısındaysa al. başına bir iş gelirse o gün balık avlamazsın olur biter. Ama bazı arkadaşlar sadece hafta sonları o da anca 30-50 km yol gidip (belki daha fazla) avlanıp geliyorlar; bu durumda iyi sağlam bir oltaya ihtiyaçları olacaktır.
    Değerlendirmeyi buna göre yap, herkesin ihtiyacı farklıdır