Selamlar Dostlar... Başlıkta da belirttiğim gibi Maksimum 250 Tl ye alabileceğim en iyi kamış sizce neler olabilir. Gerçekten beni mahcup etmeyecek bir ürün istiyorum.. Yeni not!!! Arkadaşlar ek olarak yazıyorum MITCHELL PRIVILEGE 2 T-420 SURFCASTING kamış hakkındaki düşüncelerinizi de benimle paylaşırsanız sevinirim. Sizce bu ürün nasıldır? Genelde 90 veya 100 gram ile maksimum kullanacağım.
Okuma Pek öyle sağlam durmuyor ama lineaeffe Biraz daha iyi gibi geldi. Bakalım.. Diğer dostlar ne yorum yapacak.. Orta yolu bulup bi üründe yoğnlaşıp almak istiyorum.
savant ın 150-175 gr atıs performasnları nasıldır. ürünü inceledigimizde sap kısmı biraz kısa kalıyor surf kamıslara göre
İki ürünüde inceleme ve kullanma fırsatım oldu. Fury caster zaten sahip olduğum bir kamış. Atış performansı açısından aralarında pek bir fark olmamasına karşın, savant daha yüksek gramajda atış yapma imkanı veriyor. Bunun yanında 150-200 gr. aralığı yeterli olacaksa fury caster da alınabilir. Tüm bunların yanında kullandığınız ekipmanın kozmetiğide sizin için önemliyse fury caster yakışıklı kamıştır
+5 savant kamışı 6 aydır görüyorum son 1,5-2 aydır da çok yaygınlaştı. 200 gramla harikalar yaratan bir kamış ama insan azcık boyar, hele etiketi içler acısı, gördüğüm en çirkin kamışlardan biri eğer atarlı hemen hemen aynı ise erim mesafeleride aynı ise kesinlikle fury caster al, gerçekten karizma, hele ucundaki spiral gümüş rengi sarma, tam japon işi gibi duruyor
Yanlış anlaşılmaya neden olmak istemem. Savant daha yüksek gramajda kurşun atma imkanı veren bir kamış. Ancak dediğim gibi 150-175 zaman zaman 200 gr atacaksanız benim tercihim fury caster olur. Şayet ben 200 dan başlar 250 ye kadar atarım derseniz tercih savant olmalı. Bir de benim şahsi fikrim parçalı kamışlar bana hep daha cazip gelmiştir
parçalı kamış olarak, ekonomik bir kamış kullandığım için tavsiye edebilrim. okuma salina 328 3parça kullanım aralığım 175-225 gram. sadece rapala avcılığında kullanıyorum başkada bir amacı yok. çok sert bir ucu var, istavrit ve beklemeli avlarda cevap vermez. 200 gram atarı var ve 250 gram dahi attım.
Hakan bey aynı zamanda 3 parçalı salinayada sahip olduğum için iki kamışı kıyaslarsak. Fury caster salinaya göre çok daha stabil bir kamış. Salina atış sonrasında fazlasıyla sarsılıyor diyebilirim. hatta avatarımdaki kamış bahsi geçen salinam hali içler acısı üstelik 100 gr ile yapılan bir atış o, gerçi atış pendulum ile yapıldı ama net bir şekilde söylemek gerekirse benim fikrim fury caster salinadan daha stabil bir kamış kendini dağıtmıyor çok çabuk toplanıyor ve yüklediğiniz enerjiyi çabuk ve net bir biçimde yansıtıyor.
salina çok iddalı bir kamış değil zaten. dağıtma olayına gelince surf casting stilleri ile atış yapmıyorum. ekonomik parçalı kamışlarda alınabilecek bir kamıştır. 130.tl ye kimse parçalı ve salina gibi dayanıklı bir kamış vermez. ilk başlarda 170 gramla atışlarımda güvenemesemde kamışa alıştıktan sonra ve zorladıktan sonra 200 gramın bile hakkını veriyor.
Bütçe 250 tl olarak belirlenmiş sanırım. Hal böyle olunca eğer 250 gr. lık atışlar yapılmayacaksa bence en iyi tercih lineaeffe fury caster olacaktır. Umarım tavsiye ve yorumlarımız kafa açıcı ve faydalı olmuştur.
Anladım 150-200 gram yeterlidir diye düşünüyorum... Evet kozmetik olarak fury caster çok hoş gözüktü banada.. Bakalım diğer yorumlar ne olacak Teşekkürler
Çok Teşekkür ederim Volkan bey evet 150 gram dahi yeterli benim için. lineaeffe fury caster hoş bi ürün gibime geldi yorumlardan kötü birşey de daha gelmedi bakalım..
Arkadaşlar ek olarak yazıyorum MITCHELL PRIVILEGE 2 T-420 SURFCASTING kamış hakkındaki düşüncelerinizi de benimle paylaşırsanız sevinirim. Sizce bu ürün nasıldır? Genelde 90 veya 100 gram ile maksimum kullanacağım. Ürün güzel gözüktü gözüme bilmiyorum ne derece kullanışlıdır. ve çok sert bi kamış istemiyorum işin açığı omuzumda sorun olduğundan fazla ağır cisimleri atamam gibime geliyor..