250 Tl Surf Casting Kamış Önerisi

Konu, 'Kamışlar' kısmında spin surfcasting tarafından paylaşıldı.

1. spin surfcasting

spin surfcasting Abdullah

Selamlar Dostlar...
    Başlıkta da belirttiğim gibi Maksimum 250 Tl ye alabileceğim en iyi kamış sizce neler olabilir. Gerçekten beni mahcup etmeyecek bir ürün istiyorum..

Yeni not!!!

Arkadaşlar ek olarak yazıyorum MITCHELL PRIVILEGE 2 T-420 SURFCASTING kamış hakkındaki düşüncelerinizi de benimle paylaşırsanız sevinirim. Sizce bu ürün nasıldır? Genelde 90 veya 100 gram ile maksimum kullanacağım.

2. Okan Sezer

Okan Sezer Okan Sezer

En İyi Avı:
    Henüz denizde
    Okuma savant yada lineaeffe furry caster ..

3. spin surfcasting

Okuma Pek öyle sağlam durmuyor ama lineaeffe Biraz daha iyi gibi geldi. Bakalım.. Diğer dostlar ne yorum yapacak.. Orta yolu bulup bi üründe yoğnlaşıp almak istiyorum.

4. Okan Sezer

Okan Sezer Okan Sezer

En İyi Avı:
    Henüz denizde
    Kullandığımız bildiğimiz örnekleri verdim , bütçeye göre.

5. çinekolog

çinekolog Gökhan

Bencede okuma savant çok iyi bir tercih olurdu.

6. Since1453

Since1453 NoYaN

savant ın 150-175 gr atıs performasnları nasıldır. ürünü inceledigimizde sap kısmı biraz kısa kalıyor surf kamıslara göre

7. wolk23

wolk23 Volkan GÖKHAN

Favori Kamış:
    MAVER ELİTE TİTANİUM 430
    Favori Makine:
    DAİWA SALTIGA SURF 5500 - SHIMANO ULTEGRA 10000 XSB
    En İyi Avı:
    EN BÜYÜĞÜNÜ HENÜZ YAKALAMADIM. ŞİMDİLİK LÜFERLER, PALAMUTLAR
    İki ürünüde inceleme ve kullanma fırsatım oldu. Fury caster zaten sahip olduğum bir kamış. Atış performansı açısından aralarında pek bir fark olmamasına karşın, savant daha yüksek gramajda atış yapma imkanı veriyor. Bunun yanında 150-200 gr. aralığı yeterli olacaksa fury caster da alınabilir. Tüm bunların yanında kullandığınız ekipmanın kozmetiğide sizin için önemliyse fury caster yakışıklı kamıştır :D

8. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Shimano Antares/Vengeance/SuperAero Lineaffe_Spider Surf Okuma_VSystem/hellios/x-safina
    Favori Makine:
    Daiwa_Entoh/Ballistic Shimano_Aernos/KİSU/BULL'S AlbaStar.Pasha 60
    En İyi Avı:
    Yayın/Turna/Alabalık Eşkina/Levrek/Palamut/Lüfer/Kalkan
    +5

savant kamışı 6 aydır görüyorum son 1,5-2 aydır da çok yaygınlaştı. 200 gramla harikalar yaratan bir kamış ama insan azcık boyar, hele etiketi içler acısı, gördüğüm en çirkin kamışlardan biri

eğer atarlı hemen hemen aynı ise erim mesafeleride aynı ise kesinlikle fury caster al, gerçekten karizma, hele ucundaki spiral gümüş rengi sarma, tam japon işi gibi duruyor :)

9. wolk23

wolk23 Volkan GÖKHAN

Favori Kamış:
    MAVER ELİTE TİTANİUM 430
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Yanlış anlaşılmaya neden olmak istemem. Savant daha yüksek gramajda kurşun atma imkanı veren bir kamış. Ancak dediğim gibi 150-175 zaman zaman 200 gr atacaksanız benim tercihim fury caster olur. Şayet ben 200 dan başlar 250 ye kadar atarım derseniz tercih savant olmalı. Bir de benim şahsi fikrim parçalı kamışlar bana hep daha cazip gelmiştir :D

10. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Shimano Antares/Vengeance/SuperAero Lineaffe_Spider Surf Okuma_VSystem/hellios/x-safina
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    parçalı kamış olarak,

ekonomik bir kamış kullandığım için tavsiye edebilrim. okuma salina 328 3parça

kullanım aralığım 175-225 gram. sadece rapala avcılığında kullanıyorum başkada bir amacı yok. çok sert bir ucu var, istavrit ve beklemeli avlarda cevap vermez. 200 gram atarı var ve 250 gram dahi attım.

11. wolk23

wolk23 Volkan GÖKHAN

Favori Kamış:
    MAVER ELİTE TİTANİUM 430
    Favori Makine:
    En İyi Avı:

Hakan bey aynı zamanda 3 parçalı salinayada sahip olduğum için iki kamışı kıyaslarsak. Fury caster salinaya göre çok daha stabil bir kamış. Salina atış sonrasında fazlasıyla sarsılıyor diyebilirim. hatta avatarımdaki kamış bahsi geçen salinam hali içler acısı :D üstelik 100 gr ile yapılan bir atış o, gerçi atış pendulum ile yapıldı ama :D

net bir şekilde söylemek gerekirse benim fikrim fury caster salinadan daha stabil bir kamış kendini dağıtmıyor çok çabuk toplanıyor ve yüklediğiniz enerjiyi çabuk ve net bir biçimde yansıtıyor.

12. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    salina çok iddalı bir kamış değil zaten. dağıtma olayına gelince surf casting stilleri ile atış yapmıyorum. ekonomik parçalı kamışlarda alınabilecek bir kamıştır. 130.tl ye kimse parçalı ve salina gibi dayanıklı bir kamış vermez. ilk başlarda 170 gramla atışlarımda güvenemesemde kamışa alıştıktan sonra ve zorladıktan sonra 200 gramın bile hakkını veriyor.

13. wolk23

wolk23 Volkan GÖKHAN

Favori Kamış:
    MAVER ELİTE TİTANİUM 430
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Bütçe 250 tl olarak belirlenmiş sanırım. Hal böyle olunca eğer 250 gr. lık atışlar yapılmayacaksa bence en iyi tercih lineaeffe fury caster olacaktır. Umarım tavsiye ve yorumlarımız kafa açıcı ve faydalı olmuştur.

14. spin surfcasting

Anladım 150-200 gram yeterlidir diye düşünüyorum... Evet kozmetik olarak fury caster çok hoş gözüktü banada.. Bakalım diğer yorumlar ne olacak :) Teşekkürler

15. spin surfcasting

Sırf bu yüzden savat çok itici göründü hocam bana yaa :) Hakikaten pek hoş değil..

16. spin surfcasting

Çok Teşekkür ederim Volkan bey evet 150 gram dahi yeterli benim için. lineaeffe fury caster hoş bi ürün gibime geldi yorumlardan kötü birşey de daha gelmedi bakalım..

17. spin surfcasting

Maalesef o ürün beklentimi karşılayamaz o zaman. Yorumun için yine de teşekkür ederim..

18. spin surfcasting

Arkadaşlar ek olarak yazıyorum MITCHELL PRIVILEGE 2 T-420 SURFCASTING kamış hakkındaki düşüncelerinizi de benimle paylaşırsanız sevinirim. Sizce bu ürün nasıldır? Genelde 90 veya 100 gram ile maksimum kullanacağım.

Ürün güzel gözüktü gözüme bilmiyorum ne derece kullanışlıdır. ve çok sert bi kamış istemiyorum işin açığı omuzumda sorun olduğundan fazla ağır cisimleri atamam gibime geliyor..

19. Since1453

Since1453 NoYaN

120-180 gr atarlısınımı soruyorsunuz yanlıs hatırlıyo olabılırım t 4.30 da olabılır

20. spin surfcasting

Yok hocam ama T 4,30 da olabilir yani... Nasıldır sizce ne dersiniz bu ürüne..