Selamlar Balık Avı dostları , 26.01.2014 günü her zaman olduğu gibi sabah saat 8 civarı Balıkesir'den Av Bölgemize doğru abimle beraber yola çıktık. Yem olarak iki gün önceden hazırlamaya başladığım karides ve sardalya'yı yanımıza alarak ve Altınoluk'ta ki Yemcimizden taze madya ve mamun takviyesi ile saat 10:30 gibi avlağa ulaşarak oltaları suyla buluşturduk... reeling Hava beklediğimiz gibi kapalı ara ara yağmurlu ve deniz adam akıllı karışıktı... Hedef balığımız çupra olunca tabiki kullandığım takımlar kendi hazırladığım klasik 2 iğneli dip takımı... Yem olarak ilk başta karides kullandım ve saat 12:15 gibi ilk çupra geldi... ilk çupranın gelmesiyle yem olarak hemen madya ya döndüm ve bir kaç saat arayla (2) çupra daha aldım... vuruşlar iyice seyrek olduğu için takımlarımdan birisinde tekrar karides denemesi ile güzelce bir mırmır yakaladım... Bu arada abim yem olarak madya kullandığı kısa kamışında ve atış olarak hiç müsait sayılamayacak alanda zar zor yaptığı kısa atışında aynı geçen avımızda olduğu gibi irice bir çupra yakaladı...:thumb: sonrasında o da karides kullandığı takımla bir tane de mırmır yakaladı Bu arada yağmur ara ara şiddetini çok artırdı Bu anlarda hiç vuruş olmadı ama yağmurun arada kesilmesiyle güzel vuruşlar oldu... Avımızı akşam saat 21:00 gibi sonlandırdık ve bir sonraki günde mesayimizide düşünerek dönüş yoluna geçtik.. Herkeze gönlünce avlar dilerim...
Ellerine sağlık Muammer ustam,çok güzel görünüyorlar.Allah güzel avlarınızın devamını nasip etsin.Rastgele...
Teşekkür ederim kardeşim... Makine gerçekten keyif veriyor... Geçen hafta bu makine ve kamış ile teknecinin birinin parakete sini kıyıya çektim... Bir heyecan yaşadım ki sorma gitsinhihi hihi hihi .... Makine gerçekten çok güçlü... Selamlar... Trofeli avlar dilerim.... Rastgelsin
Çok teşekkür ederim... Daha iyileri size denk gelsin... Aynı günün gecesi fırtına çıkmış gerçekten bizim için büyük şans oldu...
Çok teşekkür ederim... Allah size de güzel ve bereketli avlar nasip etsin inşallah ... Size Rastgele:thumb: