sabah erkenden,7 de suya girdim,dışarısı eksilerde geziyor,hafiften kar atıştırıyor,elbiseyi giyerken tepede buz gibi suyla giyindim,o poyrazda ruhum dondu,dondum resmen,suya kuvvetli poyraz rüzgarına ragmen suya girdim,çıktımda hava kararıyordu,sudan koca gün dünya mekan gezdim,8-10 saatlik dalışta iki tane karagöz aldım,8-9 m lerde,başka da hiçbirşey göremedim,6-7 m lerde ise lapin dahi yok,kurumuş gibi,geçen seferki kaçırdıgım kiloluk kiklayı gine aynı taşlarında gördüm,ama yine atış yapamadan görmekle yetindim,seni bir gün alıcam kız,dedim,kendi kendime,su 7-8 c arası 9 mm elbiseyle uzun beklemeler yapmak,oldukça konforlu oluyor,çıktıgımda,her yer rüzgardan yıkılıyordu,bu sefer aynı hatayı yapmayarak,evde giyindim,en azından boş çıkmadım,daha iyileri sizlerin,olsun,iyi akşamlar... http://hizliresimyukle.com/showpic-38465/img0133a.jpg http://hizliresimyukle.com/showpic-38466/çuçu.luı.jpg
Azminde ve inadinda kendimi görüyorum Her kosulda, her konumda inatla tutkuya devam Selam ve sevgilerimle..
balıklar çok güzel afiyet olsun...ama lütfen sağlığına dikkat et...zaten zor iş sizinki...birde bu soğuklarda aman ha... tekrardan tebrikler...
Valla kardes hakikaten yurekten tebrikler. O sogukta uzunca sure dalmak ve baligi almak... Iste bu! Rastgele...
Ben bu havada sobanın başından ayrılamıyorum, sen soğuk sularda 8-9 saat geçiriyorsun tüm kalbimle tebrik ediyorum. Haziran ayında Antalya'da dalış yapmış biri olarak o mevsimde bile insanın içine bir nebze de olsa titreme giriyor seni düşünemiyorum, gerçi kullanılan ekipmanın da önemi olduğu kesin. Tutku dediğin budur işte kardeşim.
helal olsun bee abi emeğinin azminin karşısını 2tane almışsın en azından sıkmışsın zıpkını abi :d balıklar çok güzel bende dalacağım da dalga bi yer yiyecek antalyada şu an su da bulanık o yüzden senn raporuna kaldım abi :d kal sağlıcakla
Fatih bu havada deniz kıyısına bile gidemezken sen suyun içinde onca saat kalıyorsun yürekten tebrikler balık aşkı neler yaptırıyor allah nefesine kuvvet versin bu güzel avlarının devamını dilerim rastgele
Tebrik ederim Fatih kardes... yalniz merak ettim... "evde giyindim" demissin ... nasil yani?? ... usumemek icin bunu iyi dusunmussun aslinda, fakat o halde kiyiya kadar nasil geldin? merak ettim dogrusu... yoksa yalida filan mi oturuyorsun?