BU GÜN HAFTALIK İZNİMİ KULLANDIM. SABAH KALK, BÜYÜK KIZI ANA OKULUNA BIRAK, KAHVALTI İÇİN EKMEK AL EVE DÖN. TABİ HANIM BİZ ÇIKMADAN İŞE DOĞRU YOLA ÇIKMIŞTI BİLE. DÖNÜŞTE KAHVALTI HAZIRLA UFAKLIĞA KAHVALTI YEDİR, O ARADA ANNEM DOKTOR KONTROLÜNE GİDİP GELDİ. TÜM BUNLARI YAPARKEN AKLIMDA AKŞAM BALIĞA ÇIKMAKTAN BAŞKA BİRŞEY YOK. VELHASIL SAAT 14.00' A KADAR DAYANABİLDİM EVDE DURMAYA. ÖNCE OFİSE BİR UĞRADIM, TAKIM TAKLAVAT HAZIRLAYABİLMEK İÇİN, SONRA DA BALIKÇIDAN YEMLİKLERİMİ ALDIM EVE DÖNÜP FLETO İSTAVRİTLERİ HAZIRLADIM. ANAOKULUNA GİDİP BÜYÜK KIZI OKULDAN ALIP EVE BIRAKTIM SONRA DA VER ELİNİ SAHİL... İKİ OLTA HAZIRLADIM, BİRİSİ TELESKOPİK 3 MT. SWEIDA, ÜZERİNDE CORMORAN SURF MAKİNE VAR. MİSİNA 0,28 FLOROCARBON. 3 KÖSTEKLİ DIP TAKIMI TAKILI. DİĞERİ DAİWA PRİME CASTER 4.25 MT. ÜZERİNDE PENN AFFİNİTY 8000 VAR. MİSİNA 0,26 FLOROCARBON. HERBIRI HIRSIZLI 4 KÖSTEKLİ DiP TAKIMI TAKILI. TELESKOPİĞE SAĞLAM BİR VURUŞ ALDIM AMA TAM O ANDA HANIM ARAYINCA TASMALAMAKTA GEÇ KALDIM VE BALIK KAÇTI, MUHTEMELEN KIRLANGIÇTI. ON DAKİKA GEÇTİ YA DA GEÇMEDİ DAİWAYA SAĞLAM BİR VURUŞ ALDIM, HEMEN TASMALADIM BAŞLADIM SARMAYA, KALAMAYI BİRAZ AÇMIŞTIM NE OLUR NE OLMAZ DİYE BAKTIM BEN SARMAYA ÇALIŞIRKEN BALIK HABİRE YOL ALIYOR, KALAMAYI SIKTIM ASILDIM İYİCE. KIYIYA YAKLAŞINCA BİR BAKTIM SUYUN İÇİNDE KOCAMAN YAYVAN BİRŞEY VAR. KESİN KALKAN DİYORUM KENDİ KENDİME, BİR TARAFTAN ADRENALİN TAVAN YAPMIŞ KIYIYA ALMAM LAZIM DİYORUM. TAM KIYIYA ÇEKTİM TAŞLARA TAKILDI, ASILIYORUM MİSİNADAN GERİLME SESLERİ GELİYO HABİRE, KORKTUM KOPARACAĞIM DİYE, BAYAĞI DA DİK BİR YER, GÖZÜM YEMİYOR İNSEMMİ İNMESEMMİ, HAVA HEM KARANLIK HEM SOĞUK ,DENİZE DÜŞMEK TE VAR AKŞAM AKŞAM. GÖZÜ KARARTTIM İNDİM AŞAĞIYA İNERKEN BİR BAKTIM KALKAN DEĞİL. VATOZ... TIRMANA TIRMANA ÇIKARDIM YUKARI NEFES NEFESE KALDIM TABİ. BİSİKLETLE GEZEN BİR DELİKANLI VARDI, KOŞTURUP DURDUĞUMU GÖRÜNCE HEYECANLANMIŞ, YARDIM LAZIM MI ABİ DİYE BAĞIRA BAĞIRA GELİYODU BANA DOĞRU. NEYSE KAZASIZ BELASIZ ALDIM KIYIYA, BİRKAÇ DA RESİM ALDIM. BAYAĞI YORDU AMA ZEVKLİ VE KEYİFLİ BİR AV OLDU. BİRKAÇ DAKİKA SONRA DA TELESKOPİĞE YAVRU BİR GELİNCİK VURDU. RESİMLEYİP TEKRAR DENİZE İADE ETTİM. RESİMLERİ CEP TELEFONUM İLE ÇEKTİĞİMDEN EKLEYEMEDİM. YARIN SABAH EKLEYECEĞİM...
Bu ara yoğun vatoz yapıyor sahiller İğnesine dikkat etmek lazım. Sahillerin canlanmasına az kaldı, güzel günler yakında abi, az daha sabret
KALKAN'A DİYE GİTMİŞTİM AMA KISMETTE VATOZ VARMIŞ. SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM CİHANIM. UMUYORUM Kİ DAHA GÜZEL AVLARA İMZA ATARIZ HEP BERABER
cengiz abi sa. Bi tekne organizasyonu var mı bu aralar ya da düzenlesek nasıl olur katılım olur mu? cumartesi ya da pazardan
Yıldıray abi tek başına o kayalarda akşam vakti tehlikeli ve adranalinli bir av icra etmişsin tebrik ederim.. rastgelsin abi.
sağol fatihim, hiç sorma vallahi, adrenalin tavan yaptı resmen. iki kez inip çıktım kayalıkları. birinde kayalıklara takıldı yukarı alamıyorum diye elimde olta indim aşağıya, misinadan tutup alayım dedim köstek koptu. tekrar yukarı çıktım oltayı bırakıp grip'i aldım tekrar indim aşağıya, ağzından yakalayıp çıkardım yukarı. vallahi bu gün bile bacaklarım kasılıyo
Tebrikler Yıldıray, hareketli ve heyecanlı bir av olmuş.Geçen bizdde aynı mekandaydık ve vatoz ve gelincikler bizim oltalarıda ziyaret ettiler.Umarım kalkan ve kırlangıçta en kısa zamanda kendini gösterir.
İsa abi, kalkan olsa can feda zaten Ama iri bir gelincik veya kırlangıç da fena olmazdı hani Umarım yakın zamanda karşılaşıp beraber av yapma şansımız olur
Yorucu ama bir o kadar eğlenceli bir gün olmuş sanırım. Gecenlerde isa abi ve ben de birer tane vatoz almıştık,hatta isa abini saldığı vatoza benziyor bu? o olmasın. Şaka bir yana ,güzel günler yakında diyelim.Sizinde güzel avlar yapmanızı temenni ederim.
sağolun fatih bey, iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. sizler sayesinde bilgilerimi ve tecrübelerimi günden güne arttıracağıma eminim. umuyorum ki hep beraber güzel avlara imza atarız