Hafta içi kafaya koydum boğaza gidiceğim diye karaköyde otobüsten indim ayaklarım tramvaya gitmedi yine gittim mekana kamışın birini rapala birini istavrite ayarladık rapalada ısrar etmeme rağmen tek birtane bile çekemedim. Sarıkanat sezonu bitti galiba bizde istavritle yetindik. Uploaded with ImageShack.us
Afiyet olsun.. karaköy iskelede avda sorun çıkmadı mı? Denize sıfır parkeden araçlardan pek olta atmaya yer kalmıyor da, hele ki pazar günü..
bülent abi tebrikler, aklında kalmasından iyidir. denemeden sonuç almak mümkün değil. sultanlar terketmiş olabilirler. avların daim olsun.
Dislililere 3-3.5 ayligina elveda dedik ve ugurladik Artik istavrit ve turevleri ile oyalanma zamani,afiyet olsun.
en son disliyi 4 gun once aldık 4 gundurde deniyoruz balıgın tamamı gecti karadenize 1 ay sonra bende karadenizde olcam yanlız yaz aylarında lufer alamıyorum karadenizden yumurtlama yerleri Ukranya ve Rus araştırmacılara göre, Kırım yaraım adası civarı (Azak denizi ağzı-Sochy - batum arası) Yine Kırım yarım adasının Batısı Romanya (Tuna nehri deltası) Bulgaristan İğne ada arasındaki hatlar dır. Bizim sularımızda on yıllardır Yumurta ve larva araştırma çalışmaları olmadığı için bilmiyorum yanlız 1 milimlik cinekop yavrularını yakaldım elimle kesif icin lufer balıgı yazın karadenizde beslendiginine gore neden av vermez? anlıyamıyorum ve cok uzun ugraslarım var yılmadan gene ugrascam bu sene
Değer verip fikirleriniz paylaştığınız için bütün arkadaşlar teşekkür ederim. İşallah avlarda karşılaşmak dileğiyle rasgele.