Geçen hafta sonu aldığım sinarit, ayrı mesajda da belirttiğim gibi bundan sonra balıkların fotoğraflarını yakaladığım sahtelerle birlikte çekeceğim, sizlerden de aynı şeyi bekliyorum...
Sahteden önemlisi derinlik,duzenek,mevkii ,saat, kg vs.. Biraz bahsederseniz ve detay verirseniz sevinirim..
hakikatten sinarit denildimi akan sular duruyor bende. ellerine sağlık ama bir de hikayesini okusak daha güzel olurdu...
Tebrik ederim,çok asil balıktır sinarit.Siz bir de bunun su altında meraklı meraklı gelip gözüyle sizi süzüşünü görseniz aşık olursunuz
tebirkler güzel av olmuş bende antalyada sinarit sırtısı çektim ancak herzamanki gibi denizde balık yoktu
Evet tebrikler çok güzel sinarit peki bu sahte hangi saatler arası iş yaptı en azından onu bilelim güneş ışığı ,alacakaranlık yada gece mi kullanıldı bu şekilde bu renkteki sırtının en çok ne zaman yüzde olarak ava katkı sağladığınıda bulabiliriz belki . Yada attım ağzına takılsın boğazına sabah akşam çekelim mi ?
E ben sırtı için sahte hazırladığımda bana siyah ahtapot sırtısının işe yaradığını hiç görmedim demiştin Ya usta yanlış mı yönlendiriyon yahu
Bu söylediğin şekilde bir takım bulmuş bizim bir abimiz nasıl bırakmada vs. iğneden sonra çelik tel var ya bu sırtı takımında ortada çeliktel ve 5 cm aralıklarla bir sağdan bir soldan bir daha çelik tel ve ucunda fırdöndü var toplamda 6 tane . Yani 3 sağdan 3 soldan silikon sahte takabiliyorsun ve balık sürüsü gibi hareket ediyorlar Kuşadasında 5 seferde 3 tane turna aldı bu takım.
peki namık arkadaşım bendede senin kadar olmasa bile rapalalar var bana en favori rapalalarını söyleyebilrimisin vede sırtı çekmenin püf noktaları zira o kadar sırtıya gitdim tutduğum sadec epalamut başka yok
sÜper bir turna usta tebrikler. Benim anlattığım takımda çelik telin amacı silikon sahteleri birbirinden uzak tutmak için yani sırtı çekerken hepsi bir araya toplanmasın birbirlerine yakın yüzsünler diye kullanılmış böylece birbirine yakın yüzen küçük bir balık sürüsü görünümüne kavuşmuş takım .
Arkadaşlar küçük bir rica; konu ile ilgisi olmayan yazışmalardan mümkün mertebe kaçınalım, zira siz yazıyorsunuz biz arkadan ya taşıyoruz ya da siliyoruz