slm arkadaşlar 26.08.2011 günü sabah 07.00 sıralarında dörtyol balıkçı barınağına at çek yapmak için gitmiştim, sahte balıklar ile yaklaşık 45 dk at çek denemelerim sonucu bir takip bile alamayınca çapari ve silikonla palamut avlayanlara bende katılmaya karar verdim, bir gün önce de barınağın kayalarının üzerinde ölü bir leylek görmüştüm hemen kanatlarından 4-5 adet alıp tüylü ve sim karışımlı çapari yapmıştım, hemen bu çaparimi çıkartıp çapari için hazır bekleyen olta takımıma takıp beklemeye başladım ki saat 08.15 sıralarında Osmaniyeden gelen ve ögretmen oldugunu ögrendiğim bir arkadaş oynamaya başladılar at at diye birden heyecanlı bir şekilde seslendi ve kendisi tabi bizden önce davranıp attı ve geliyor diyerek 1 adet palamut almasının ardından, hemen bende çaparimi aynı bölgeye salladım ve 2 metre sarmadan daha birden benim oltayada ağırlık bindi, hocam bende aldım dedim ve beni fazla yormadan misafir ettim, başkada oynama olmayınca ve sıcak basmaya başlayınca avımı sonlandırdım, avın 2 adet resmini aşağıda sizlerle paylaşmak istedim. Saygılar...