uzun süre sonra merhaba. iki üç gündür enişteden gelen balık haberleri üzerine 26 eylül pazar sabahı kızkalesi civarındaki avlağımıza sabah saat 5 gibi vardık. Bir gün öncesi yakalan kalamarları yem olarak kullanacaktık. olta düzeneği 50 mt. 100lük misine önünde 6-7 ağ kurşunu ve önde 7 numara iki adet mustad iğne şeklindedir. fıçılara sarılı birkaç takım suya bırakılmaktadır. İlk fıçımız batmaya başladıktan sonra zorlu mücadelem sonucu avcıyı tekneye alabildim. uzun süre avlanamamadan dolayı biraz hamlık vardı bünyede. Balık mı daha çok yoruldu ben mi bilemiyorum. İkiinci fıçı battğında ise önce balon sandığımız lagos u yakaladık ve avı sonlandırdık. uzun süre sonraki bu av, bana ilaç gibi geldi. yaklaşık 1 sene sonra raporumu sunuyorum. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
tebrikler...mersinde balık tutmak istiyorsak biraz şehir dışına silifke taraflarına gitmemiz gerekiyor galiba
slm özer abicim gerçekten bu balık seni yormuştur o ne öyle abi canavar gibi birşey eline sağlık abicim rastgele
Coook guzel.Tebrik ederim. Ve sunu da ustune basa basa belirtmek istiyorumki ; taze kalamar gece avlarinda inanilmaz etkili oluyor.Buna cok cok iyi kanaat getirdim kendim. Eger kafasinda soru isareti olan olursa,yada bu soyledigimi yargilayacak olursa,ona soyleyecegim tek sey su : "Dene ve sonucu gor"... Hepinize rastgele ...
cok guzel bir av olmus tebrikler.kuzu gibi masallah. derin dondurucuda kurbana kadar bekletip sonra kinalayip kurban edilebilir..