bugun çok şanşlı bir gündü işten çıktıktan sonra balığa gitmek kafamda vardı ama hafta sonu olması dolayısıyla yer bulumam diyede korkmuyor değildim. Koştura koştura eve gittim olta mı kaptım üstümü değiştirdim düştüm yola. Genelde beraber avlandığımız bir arkadaşımda benden önce inmişti meraya banada yer tutsun diye Saat 8 gibi meradaydım o kalabalığın içinde bizim arkadaşı zar zor buldum. Nerdeyse yanındakilerle saf durmuş gibi balık tutmaya çalışıyordu. tabi bende o araya girmedim. ben biraz ileri doğru bakıyım diyerekten yürümeye başladım. Baktım orta yaşlarda iki abi toplanıyor gibi. Gittim yanlarına toplanıyormusunuz yeni mi geliyorsunuz dedim. Burdan o iki abiye teşekkür ediyorum. Gidiyorlarmış 1 tane sarkıkanata yakın balık almışlar onuda bana siftah olsun diye giderken bıraktılar evden aceleyle cıktığım için yanıma ne takım ne fosfor hiç birşey almamışım giderken kullandığı fosforuda bıraktı saolsun gittim hemen bi takım aldım kestim istavritimi taktım attım. İnsanlar suda balık yok bugun diye toplanıp gidiyorlardı yavaş yavaş Benimse akşam 8-11 arası aldığım balıklar "Balıklar 17-22 cm arasındadır" Daha iyileri sizlerin olsun..