26-27 ekim lüfere devam 11

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında asım tarafından paylaşıldı.

1. asım

asım asım bartınlı

merhabalar 26 ekim cumartesi saat 14:00 gibi tek başıma limandan çıkış yaptım,ipekle ancak 2 adet zargana yakaladıktan sonra liman civarında dolanmaya başladım balık ilk başlarda hiç yoktu,ısrarla gezdikten sonra 3 tana balık çaktı ama 2 tanesini alabildim,son yemle akşam güneş batımına kadar dolaşsamda başka vuruş alamadım.
    27.10.2013 pazar günü ise ayhan arkadaşımın katılımıyla sabah gün ağarmadan taze zarganalarla her zamanki meramızda dolanmaya başladık,balık çok istikrarsızdı yinede öğleye kadar 5 balık almıştık,biraz istirahatten sonra mera değiştirdik burada da balık çok seyrekti ve 3 balıkta burada kandırdık,en son ilk meramıza tekrar dönüş yaptık ve 3 balık daha alarak günü 11 adet lüferle kapattık

2. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Kalkan 4,5 kg. (Boğaz'da)
    Rast gelsin Asım abi, biz de tatilleri fırsat bilip son günlerde hep uzunoltaya çıktık. Maalesef son 2 gün pek tat vermedi. Artık lüferler yavaş yavaş veda ediyor sanırım. Ancak yine de harika bir Ekim ayı geçirdik.

3. achills

achills Murat Tunalı

Favori Kamış:
    El oltası
    En İyi Avı:
    Kofana,kalkan,kırlangıçlar
    Asım usta avlarını gıpta ile takip ediyorum.Geçen hafta sonu bizim oralar çok kısırdı diyeceğim ama kısır bile değil resmen çöl gibiydi.

Avlarının devamını dilerim.Rastgelsin...