Evet dostlar bu sabah erken saatte Mustafa ÜNER arkadaşım ile birlikte 2009 yılının ilk palamut avın start verdik.Yaklaşık 1 aydır havaların fırtınalı gitmesi sonunda geçte olsa ilk avımızı çıktık.Balığın ince çıkması sonucunda avı yarıda bırakmak zorunda kaldık... Avlak: ist karaburun Kullanılan takım: Ördek tüyü 20 iğne çapari 050 köstek 060 beden 0/3 iğne Rüzgar:Kuzeydoğu 3-5 kuvvet Bu ava ait video izlemek için tıkla
Fero güzel avlar yapacağın günler çok yakında inşallah önümüzdeki günlerde arzuladığın güzellere kavuşursun dostum
Feridun ,galiba bu sezon ne lüfer ne palamut ...Balık olmıcak ,olsada çok kısa sürecek gibi duruyor...İnşallah durumlar değişir ,zira bütün İstanbul'lu balıkseverler kudurmuş durumda
Elinize kolunuza sağlık usta. Nihayet palamut gördük. Allah daha bereketli avlar nasip etsin . Kiloluk palamutlar livarları doldursun. Tavalar da pişsin afiyetle yensin. Domatesli güzel salatalı çıtır ekmek li iftar sofralarına bereket gelsin.
Feridun abi sezou acmıssın bende karaburunda kenardan avlanan biri olarak sabırsızlıkla bekliyorum ... Haberlerde bu senenin bol gececegi soleniyor .Palamut bol olursa lufer pek olmaz gibime geliyo ama kısmet yinede balık yapar diye dusunuyorum..
Heyecanınız hiç solmasın. Tadında ve bereketli avlara inşallah. Selam ve sevgilerimle Feridun kardeşim.
yok abılerım balık fılan kac gunden berı sahıle balık tutmaya gıdıyorum kalender ordu evının onune tık yok bukadarda olmazkı bezdım artık
Teşekkürler dostum... Aytekin iyi dileklerin için teşekkürler...İnşallah mevlam hepimize en güzelini nasip etsin.. Uyukusuz gecenin sabah 100 km yol bu av bizi bayağı yordu ilk video çekiminde Mustafa dostumun dilinden "mayıs 25" sözü çıktı... Sevgili Boğaç bu durgunluğun sonu elbet fırtınadır..Kısmetimiz varsa payımıza düşeni mutlak alacağız..görüşmek dileğiyle... Kadem bu aralar en çok isteğim bereketli geçen avın sonunda liman içinde dostlar ile aynı sofrada bulunmak...telini açık tut... Mahir abi İnşallah bu sene balık seninde söylediğin gibi bol olur...Saygılar.. Sevgili Hasan karaburunda arkadaşlarım ve abilerimle davamlı irtibat halindeyim Balık kıyıdan av vermeye başladığı an sana pm ile bildiririm... Ayrıca oltamıza lüfer vurduğu zamanlarda oluyor fakar şu an için erken... Nuri abim iyi dilek ve temenilerin için teşekkürler...selamlar... Kısmette bu kadar varmış.. Balıklı raporların 10 gün içinde forumu süslemeye başlıyacağına eminim... Reis 3 çingene için 2-3 saat botta 3-5 rüzgarda gezdim durdum 1 kamyon sopa yesem vucudumda bu kadar ağrı olmzdı.. Sigarayı bıraktım bu iyot kokusunu bırakamadım...İllet bişi...
Feridun tebrikler kardeşim , turna raporlarından sonra denizdende palamut raporların ne kadar avcı ve heyecanlı birisi olduğunu ortaya koydu, bundan sonraki avlarında sana başarılar dilerim.