26 Eylül 2012 Yemli de at çek yaptık, Onur kardeşim ile.

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında orhan kucukbicmen tarafından paylaşıldı.

1. orhan kucukbicmen

orhan kucukbicmen Orhan Kucukbicmen

Favori Kamış:
    El ile balık avlarım, bu şekilde avlandığım için çok mutluyum.
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Sabah 10.00 civarları Teknem ile Kuzey egede Midilli adasına yakın yerdeyiz, yemli dip oltalarımız hazır Mercan avlamayı planladık, yanımda sevgili kardeşim Onur ile beraberiz, oda mercan avını çok seviyor, yemlerimiz hazır, elimizde karidesler, tavuk göğsü, sardalya var , oltalarımızı haydi rast gele diye denizin derinliklerine kadar indiriyoruz avlandığımız derinlik 94 metre.

İlk balığı Onur kardeşim alıyor hatırı sayılır bir mercan sonra oltamıza her defasında balık geliyor ve at çek yapmaya başladık, avladığımız balıkların bizlere ve misafirlerimize kadar yeteceğine karar verdik, paylaştık balıklarımızı ve doğru limana .

Sivrice meydan kahvemizde demli çaylarımızı içtik, sonra sevgili Onur kardeşimi yolcu ettim, işte tuttuğumuz ve mutlu olduğumuz balıklarımız.

Ben ve Onur kardeşim sizlere bol balıklı avlar dileriz, :) :) :)

Sivrice'mizden selamlar, sevgiler hoşça kalın. :) :) :)

2. mertparlak

mertparlak Mert PARLAK

En İyi Avı:
    300Gr İstavrit
    Orhan Amca, Mahşallah güzel avlardan birini daha gerçekleştirmişsin Ornur abininde mahşallahı var bende kısmetse cumartesine takım yapıyorum uyumadan balık tutacağım 2 gün :) Sivrice Acemi görsün :)

3. cihangirozer

cihangirozer cihangir

En İyi Avı:
    4kg sazan
    orhan abi gene çok güzel bir av yapmıssın maşallah.hemen hemen sitede bütün yazılarını okudum çok etkileyici bir anlatım tarzın var okuyan insan oltaları alıp den ize iniveresi geliyor.bizim için verdiğim emekler için sonsuz teşekkürler bol bereketli avlar dilerim.

4. YEKTA

YEKTA YEKTA

En İyi Avı:
    2,5 kırlangıç
    MAŞALLAH MAŞALLAH

5. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Orhan amca sizi ve av arkadaşınızı tebrik ederim, balıklar çok güzel görünüyor avlarınızın bereketli olmasını dilerim

6. heraklitus

heraklitus GÖKHAN

Favori Makine:
    Ryobi Kobe 4500
    Orhan abi tebrikler...

7. no_panix

no_panix mesut

Favori Kamış:
    carmoran bullfigter 2.70
    Favori Makine:
    okuma flame 30
    En İyi Avı:
    1.5kg müren
    Orhan amca vallha adama evı arabayı sattırıp sıvrıceden ev aldıracan sonunda ha :D

8. Cenani

Cenani cenani

Favori Kamış:
    Lineaeffe AC Casting 420
    Favori Makine:
    Okuma Rav-II 65
    En İyi Avı:
    1 kg 500 gr Gökkuşağı Alabalığı (Şemsipaşa)
    Orhan Ağabey, balıkları dizmişsin yine. :) Çok güzel görünüyorlar. Elinize, kolunuza sağlık.

9. mbilhan

mbilhan murat

orhan baba tebrik ederim körfezin içinde 2 gündür kimse bişey tutamıyor idk ama gördüğüm kadarıyla sizin orda balık çok:) .midilli adasına bu kadar yakın balık tutmak abi sahil güvenlikle sorun olmuyormu merak ettim.saygılar

10. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.

Sevgili Mert kardeşim, ben de sana elimden geldiği kadar sadece Sivrice'de uzun senelerden beri yapmış olduğum ve bir hayli başarılı olduğum avları göstermeye ve uygulamaya çalışacağım, buranın meralarını karış karış bilirim, iki seneye yakındır GPS kullanmıyorum zira artık ihtiyacım kalmadı.

Buraya gelirken kendi sahtelerini getir yozuri tobimaru 10.5 cm mavi renklisinden bulabilirsen al, şu anda denizlerimizde Torik var balıkçı arkadaşların ağlarından çıkıyor, palamut ve lüfer, kofana eli kulağında, barakuda ise artık gelmek üzere...bana göre çok güzel sırtı avları yapacağımıza inanıyorum.
    Akşam üzerleri de kalamar avına çıkarız, çok güzel kalamar avlayan arkadaşlarımız oluyor.
    Mercanlar ve gupesler zaten yerli balığımız, büyük mercanlarda gelmeye başlarlar...işte Kuzey egeden son balık haberleri.
    Bunları yazıyoruz ama tutmadan hiç bir zaman fazla bir şey söyleyemeyiz tutalım ve diğer balıkçı dostlarımızla paylaşalım.
    Selamlar, sevgiler, seni bekliyoruz, hoşça kal.:) :) :)

11. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Sevgili Cihangir kardeşim, o andaki duygularımı olduğu gibi yazıya dönüştürüyorum, gayet yalın bir halde fazla edebiyat yapmadan,:) belki ondan basit bir anlatım ile yapmış olduğum avlarımı sizlerle paylaşıyorum,:) senin de hoşuna gitmesi beni çok memnun etti.:)
    Sana da güzel avlar dilerim.:)
    Sevgiler hoşça kal.:) :) :)

12. mertparlak

mertparlak Mert PARLAK

En İyi Avı:
    300Gr İstavrit
    Orhan Amca, bahsettiğin sahteden bir adet bende mevcut ona gözüm gibi bakıyorum :) gemlik, narlı, fıstıklı arasında bana çok yardımcı oluyor bu sahte sağolsun sivricedede balıkları kandıracakdır :) birlikte yapacağımız avlardan zevk alacağıma eminim balık tutmak bahane sizinle birlikte olmak şahane tekne avcılığında örnek aldığım 3 kişi var biri siz biri alico abi bir diğer abimde bursada yaşamakta kendiside tekne avlarında çok yardımcı oluyor sizler gibi bilgi birikimini esirgemiyor meraları bile tek tek gezdirmeye başladı diyebilirim :) ben bursada iri levreklerin olduğunu düşünmezdim taki o beni avlaklara götürene kadar

13. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Sana da rast gelsin .:)
    Hoşça kal.:) :) :)

14. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Çok teşekkürler sevgili Yasin, bu aralar yemli dip avlarımızda gördüğün gibi gupesler , orta boy mercanlar geliyor, ne yazık ki daha evvelden aldığımız 500 gr mercanlar yok, bir tane arada gelmesi de fazla bir şey ifade etmiyor.
    İnşallah dip avlarında da kısa bir zaman sonra Sivrice de büyük mercanları fangrileri alırız.:) :) :)

İşte avladığım balıkları buradan da görebilirsin: http://orhankucukbicmen.tk/index.php tıkla.

15. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Çok teşekkürler sevgili Gökhan kardeşim, sana da bol balıklı güzel avlar nasip olsun, sırtı avlarında balıkların gelmesi gereken bir mevsime girdik, hepinize rast gele.
    Sevgiler hoşça kalın.:) :) :)

16. darthvader61

darthvader61 Mehmet

Favori Kamış:
    Shimano Technium DF 270 MH // Shimano ForceMaster 240M 10-30
    Favori Makine:
    Shimano Biomaster 4000 FB // Shimano Rarenium 3000 SFA
    Tebrikler Orhan abi. Afiyet bal şeker olsun :D

17. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.

Sevgili Mesut kardeşim arabanı satma ama buradan aylık ufak taksitlerle banka ile bir arsa, zeytinlik al ilerde bana dua edersin.
    Bana komşu olursan beraber balığa çıkarız.:) :) :)

18. Sonay Önder

Sonay Önder Sonay Önder Çeribaşı

En İyi Avı:
    5 Kilo Sazan
    afiyet olsun abi güzel av olmuş daha nicelerine:D

19. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Sevgili Kerem kardeşim, balıksız geçen bu günlerde bu balıklar bile bizlere ilaç gibi geliyor, önemli olan bu güzel ve eşsiz tıklamaları, tıkırtıları parmaklarımızda hissetmek veya kamışın ucunun eğrildiğini görmek.
    Dostlarım, kardeşlerim ve misafirlerimizle çok güzel avlar yapmaktayım, yemli balık avlarını genç kardeşlerimize dilimin döndüğü kadar, karınca kararınca öğretmeye çalışıyorum aynı zaman da onlardan da çok yenilikler de öğreniyorum işte böyle mutlu ve neşeli olarak dünyanın güzel köşelerinden birisi olan canım Sivricem'de ihtiyarlığımı emekliliğimi geçiriyorum.
    Bu hayattan bundan sonra tek beklentim var sadece huzurlu olmak.:) :) :)
    Yarı sabah erkenden sevgili Mert Sivrice'ye geliyor, beraber balığa çıkacağız Deniz ana bakalım neler verecek.

20. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.

Sevgili Murat kardeşim çok haklısın bizler deniz ananın çok şanslı balıkçılarıyız, her halde ben kendim için söylemek istiyorum, Denize hiç bir zaman çöp atmam, her sene denizin bütün kıyılarını bütün naylonlarnı çöplerini temizletirim bunula beraber bulunduğumuz iki köyün çöplerini tek başıma organize ederek çöp arabasını haftada iki sefer getirerek, burada yaşayanlara masrafları paylaştırarak bu seneye kadar devam ettirdim,
    Ben bir İstanbul çocuğu olarak ve hayatımın son günlerini burada Sivrice'de güzel insanlarla beraber yaşayarak geçireceğim, balıkçılığımın yanı sıra kah İstanbul'da olsun, kah yurt dışında olsun son zamanlarda Ankara da olsun bu büyük şehirlerde yaşayarak oluşan hayat tecrübelerimi şimdi aktif bir şekilde burada da meccane olarak beraber yaşadığımız köylü kardeşlerime ve İstanbul'dan Ankara'dan gelen komşularıma hiç bir şekilde maddi bir menfeat sağlamadan senelerden beri yapıyorum.:) :) :) :) :)
    Bugün sivrice'de bozulan yollardaki çukurları kendi gücümüzle doldurduk ve her gün buradan geçenler bizleri anacaklardır belkide bizim için dua edeceklerdir.cyrr cyrr cyrr cyrr cyrr