Bu defa akşam üzeri Anadolu yakasına dönmeden bir sahil çıkarması yapayım dedim ve attım kendimi Emirgan sahile. Arabadan sadece küçük kovamı rapala çantamı kurşun ve kamışımı aldım önce. 15-20 atış sonucunda 2 adet dişliyi kovaya gönderdim. Sonra bir de çinekop çaparisi açayım dedim ve çok iri istavrit ile karışık birkaç dişliyi daha aldım kovaya. Kullandığım rapala R1140B Strike Pro Kullandığım çapari klasiğim olan turuncu çinekop çaparimdi. Kurşunlar 130 gr
Tebrikler Emre kapmışsın yine kuzuları afiyet olsun :thumb: şu güzelim balıklar bazı hafta sonları ortalıktan kayboluyor ya çok kızıyorum onlara
Emre kardeş merhaba.Çaktırmadan sahil çıkartması yaparak yakışıklıları herzaman ki gibi kandırmışsın.Allah daim etsin inşaallah.Bursa'dan İstanbul'un Usta Balıkçılarından Emre kardeş'e kucak dolusu selâmlar...ERCAN 1977 BURSA
Ufak bi akşam çıkarması için hiç de fena değil tebrikler Emre.. şu meşhur turuncu çaparin epey ilgimi çekmeyi başardı
Sağol Ersin, inan doğru düzgün çalışılsa haftasonu da balık alınıyor ama kalabalıktan bu mümkün olmuyor. Tam dibi buluyorsun çapariyi çalıştıracaksın bir bakıyorsun sol tarafından oltalar yığılmış, haydiiii yürü yürü doğru düzgün dipte çapariyi çalıştırmadan topla tekrar at. O takım biraz daha suda kalsa balığı alacak gelecek ama mümkün olmuyor işte idk
Maşallah Emre, Allah nazardan saklasın.Taktın 5. vitese gidiyorsun ama biraz ara ver, yoksa işi gücü bırakıp boğaza atacağız kendimizi Geçen bende gelen güzel haberlerden sonra, hafta içi akşam suyuna boğaza indim ama aklımda hep senin turuncu çinekop çaparin var. Rapalaların yanına birde bu çapariden aldım.Tek tük sahteyle balık alınıyor ama ben taktım ya çapariye, uzun bir müddet çalışıpta verim alamayınca, baktım millette alıyor dişliyi, kendonun 9 cm. üstü limoni altı turuncu çaparisini taktığım gibi iki tane güzel sarıkanatı kandırmayı başardım.hooked Avların her daim keyifli ve bereketli olsun Emrecan, rastgele.
Aynen öyle Emre h.sonu kalabalıkta takımı milletten kaçırcaz diye rahat rahat çalışıp oltaya gerekli hızda aksiyon verdiremiyoruz maalesef... birde akıntıyı hesaba katmadan göz göre göre aradan olta atanlar var ki hiç keyfi kalmıyor işin
Emre bir tebrik te benden gelsin hafta içi kalabalık olmadan tutulan balığın tadına doyum olmuyor, Hafta sonu hem balık tutmak isteyenler hemde sahilde spor yapanlar,hemde çoluk çocuk sahile akın edenlerden balık tutmak mümkün olmuyorTabiki sahiller bir tek balık tutanların değildir saygı göstermemiz lazım Balık olsada geleni geçeni acemiyi kollamaktan elin havada kalıyorcyrr DİKKAT ÖNEMLİ:Lütfen sahilde avlanırken iğne ve kopan misinalarınızı yerlere atmayın,Çünkü ayağa batan her iğne koşanın ayağına takılan her misina bizlere yasak olarak geri dönecektir