KURUÇEŞME Pembe organize çapari 11 numara iğne 0,10 köstek 0,20 beden 100 gr kurşun 07:00 - 11:00 5 kilo Selamlar, Bu sabah yine sahile inme fırsatı buldum ve nasibimi aldım çok şükür. Su üstü sardalya bayağı fazlaca geliyor fakat bu gün istavrit ağırlıklı balık almak istediğim için hep dipten çalıştım. Açıktan ve dipten çalışınca iri istavrit alınabiliyor. Herkeze RASTGELE...
Tebrikler güzel istarvitler almışsın. Havalar ısınıyor artık yavaş yavaş daha yakından almakta kısmet olur.
Tebrikler Emre kardeş. Anadolu yakasında durum nedir acaba. sanıyorum giden yok yada raporla uğraşılmıyor.
orda kraçemi var ne keşke salsaydın şaka şaka valla tam tavalık mis gibi balıklar eline koluna sağlık
ya ben hayatımda hiç çapari atmadım antalyada çapari ile balık tutulurmu merak ediyoırum doğrusu , sırf bu çapari yüzünden istanbul da okumayı düşünmem biraz ağır basmaya başladı
çapari at çek boğazda süperdir kamışta 100 gr kurşun olur ama o canavarları tek tek hissedersin oltanın ucunda
acikdan ve dipden iri istavritler geliyor demek,bu tiyoyu unutmama artik,ayrica baliklarin pismis halinin fotografini koymadigin icin tesekkurler,malum tutamayan,bulamayan var
Sorma Furkan, kimsecikler yok iken çıkardım oradan balığı şuan arnavutköyden farkı yok Sen oraya git ben de yeni bir sakin yer keşifine çıkayım hihi