Arkadaşlar öncelikle merhabalar Balikavi.net ' e sonsuz teşekkürler. İlk defa av fotosu yayınlayacağım için hata yaparsam kusura bakmayın. Büyük usta Kerem abi ile Salı sabah 04:00 gibi arsuz yoluna koyulduk. saat 04:30da mekana vardık hemen ilk oltalarımızı attık. küçük bir izmarit (küpes de diyenler var) yakaladım. hemen canlıya ve resimde gördüğünüz en küçük olan levreği yakaladım. Deniz bozar gibi olunca moralimiz bozuldu ama saat 6 gibi hava normale dönünce Kerem abi canlıyla iri bi tane kaçırdım diyince balığın başladığını anlatık. Sonra ara sıra da olsa yavaş yavaş resimdeki balıkları çekmeye başladık. güzel bir gündü. Kerem abiye çok teşekkür ederim. Yarın sabaha karşı yine aynı mekanda olacağım. Yer : Arsuz yolu üzeri Yem : Ciğer kurusu (Tam adı nedir bilmiyorum ama çok kötü kokuyo sanırım bu balık atıklarından yapılan bir yem türüymüş.bilen varsa adını ben de öğrenmiş olurum.) Takım : Tek iğne kurşunsuz (rüzgar başlayınca önce yaprak kurşun yetmeyince seyyar nohut kurşun tek iğneli)
Öncelikle tebrikler,ön sıradaki levrekler oldukça iri ve güzel.Arka sıradaki iki levrek biraz daha küçük gibi göründü gözüme.Gözlerim beni yanıltmıyorsa tabii zira fotoğraf biraz yatay bir açıyla çekilmiş. Bunlar bir yana canlı yemle avlanmak da ayrı bir ustalık tekrar tebrikler...
Öndeki sol baştan, 4 levrek deniz levreği değil, çiftlik yetiştirmesi bunlar, ordan kaçmış da siz tutmuşsunuzdur ! bilemem. 18 yıllık zıpkıncıyım, saniyede de levreği çuprayı vs, ayırırım, bir tek hamsiyi yemeden ayıramıyorum
saygıdeger hemserım basarılarının devamını dılerım cok guzel bır av gecırmısın tebrıkler .yukardakı arkadasın dedıgı gıbı bunlar karaagactakı balık cıftlıgınden agların bır balıkcı teknesının yırtılması sonucu denıze kacan cıftlık levreklerı ama olsun cok ıyı bır av gecırmısın bence dortyolda iç limanın agzından denemelısın her bırı kılonun uzerınde zaten taktıgıde bılırsın !!!
öncelikle hepinize ilginizden ötürü teşekkür ederim. doğrudur bu balıklar büyük ihtimalle çiflik kaçkınıdır ancak verdiği zevki herkes alsın isterim. tadı da denizde uzun süre yüzdüklerinden dolayı normal levrekten hiç farklı değildi. bugünde bir kaç levrek aldım birazdan yayınlarım