Yer: Bodrum Güvercinlik Akvaryum Hotel Sahili Zaman: 19:30-23:00 arası Takım: Klasik 2li dip oltası( 0.20 misina-mustad 496 no4) Yem: Canlı Mamun==öğle saatlerinde satın aldım,işten çıkıp gidene kadar hepsi mefta haftalardir erteledikten sonra, en sonunda cumartesi akşamı işlerimizi bitirip ofisten 2 arkadaşımla beraber sevgili Serdar kardeşimin (avciperdeci) tavsiye ettiği avlağa geldik....arkadaşlarım hayatlarında belki de ilk kez balık tutacakları için,benim oltalardan birer tane onlara hazırlayıp hatta yemini de takarak(mamuna dokunamıyorlarmış ) verdim...2nci atışta sonra çipurayı aldım..4ncü atıştada diğer balığımı aldım..3saat boyunca topu topu 5-6 kez olta atmışımdır en fazla,canları sağolsun yanımda gelen arkadaşlar her seferinde olta karıştırmaktan (misina makina koluna nasıl sarılır anlamış değilim ) " abi gel biz karıştık gene yav" + "hakan abi oltayı suya attım ama yemler arkamda kaldı,bi daha taksana" + " çaaat.! ya hakan misina koptu sanırım" vs vs..bütün akşam bunlarla uğraşmaktan ava mı gittim,ameleliğe mi anlamadım,ikisini de çok severim ama avı bi daha rüyalarında görürler neyse ki bi tane düzgün balık aldım da teselli oldu. cümleten hayırlı akşamlar *arkadaşlar,o haldeyken avlakta foto moto çekecek halim kalmamıştı,,eve gelince cep telefonuyla çektim
Hakan çok güzel bir av olmuş, bir kez daha tebrik ederim. İnşallah oltanın ucunda daha irileri daha fazlası ile olur.
Hakan öncelikle seni gösterdiğin sabır için tebrik etmek istiyorum.. Benzer durumları yaşadığım için inan keyifle ve tebessümle okudum.. Balıklar harika.Afiyet olsun
tebrikler çok güzel av olmuş tabiki arkadaşlarla birlikte daha da güzel olmuş ama ben olsam bende götürmem onları bir daha
sonuçta bu insanlar benim yakın arkdaşlarım,bi daha isteseler gene götürürüm yanımda,biliyorum ki hayır diyemem ..uzun uzun keyif yapamadım ama biz de çok güldük orda...bi daha ki sefere mayomla gitcem zati birlikte gidersek gene,bi keresinde oltayı suya atayım derken takıp beni de uçruyordu denize
Oncelikle sabrınızdan dolayı kutlarım..Bende de aynı turden birkac arkadas var. Harbiden kabus gibi oluyor..Adamlar nerede gorse abi balıga gitmiyomuyuz diyor.İnan fellik fellik kacıyorum ..