merhaba balıkçı dostlar.kısmetimiz açıldı heralde.2 günde bu ikinci rapor.daha iyileri sizlere olsun. hava: yağmurlu deniz: hafif bulanık ve dalgalı sahte: RAPALA CLACKIN MINNOW 110mm(GGH modeli) av sonucu: 1 adet levrek ve 1 adet kofana(ikiside bir kg üstü) [/url][/IMG]
Tebrikler Murat herkese nasip olmuyor böyle renkli avlar bu mevsimde...Kısmetin açık olsun tebrikler.....
Tebrikler Murat Kardeşim harbiden show yapmışsın.Allah daima şanş açıklığı versin.Herşey gönlünce olsun.Trofe avların eksilmesin inşaallah.Murat kardeşim senden ricam var.Rapalayı hangi ekipmanla kullanıyorsun?Rapala hafif olduğu için önünde gezer kurşun kullanıyormusun?Sana zahmet vericem ama , yazar gönderirsen çok mutlu olurum.Benim eski avcılardan duyduğum, rapala düğümü kullanılırsa ,kaşıkta olsun, alabalık avında mepps kullanılırken olsun,verimin daima arttığı şeklinde açıklamaların yapıldığını işittim.Ayrıca alabalık avında ufak bir bilgi vereyim.1. Kural 20'lik veya 25'lik makina 2.Kural olarak makaraya 25 metre misina sarıp mümkünse yarım saatte bir değiştirmek.Neden derseniz misina gam yapıp,mepps'in tam randıman vermemesi.(Arşiv:Eski alabalık ustalrından alınmadır.)Bursa'dan Hatay'a kucaklar dolusu selamlar...
teşekkürler kardeşim. sorunu tam anlayamadım. ekipman derken kullandığım makine ve kamışımı soruyorsun?neyse diğer soruna geçelim. bu rapordaki balıkları kurşun kullanmadan avladım. rapala düğümü hiç kullanmadım kullanmayıda düşünmüyorum. zor geliyor. her sahte değişiminde misinayı kes gei bağla bana göe değil. bu linkteki rapala halkasını kullanıyorum. rapalanın yüzüşünü bozduğunu düşünmüyorum ki raporlarımda avladığım balıklardanda anlayabilirsin.bu linkteki raporumda rapalanın 0.5-1 m önüne sabit yaprak kurşun sardım. sahteyi atıp 2-3 dk dibe inmesini bekleyip sonrasında dur sar yaparak çektim. av sonucu fotoğraflardan anlaşılıyor zaten. sana şunu söyleyeyim. diğer arkadaşlar farklı düşünebilir ama eğer akya,lüfer ve baraküda gibi balıklar için avlanacaksan ne kurşun nede rapala halkası avına mani olmaz. levrek biraz akıllıdır ama hafif bulanık suda o da kandıılır.ben hep büyük balık peşinde koştum ve allah izin verirse ömrüm yettiğince koşmayada devam edeceğim. hoşçakal.iyi avlar
sen her rapor açışında oraları gözümde canlanıyor ne kofanalar vardı orda öyle en çok tutduğum balıkda kaya gridası idi yine güzel ava imza atmışsın aga tebrikler aga mekanın varya tam texsas rig lik.orda on numara texsas rig yapılırr.yanlız lüferler tehlikeli sokak katilleri gibi talan ederler silikonları.. işçi filan lazım olursa haber bana makina olarakda okuma salina40 ı gözden geçir derim..bende var çok güzel makina ben çok beğeniyorum... http://www.avmarketi.com/asp/product/6955/OKUMA-SALiNA-SA40-MAKINE şuan kullandığım spro makinalar...ağzı olsada konuşsa başka birşey demiyorum http://www.avmarketi.com/asp/product/8697/SPRO-1071-PASSION-MATCH-740-MAKINE
murat maşallah bu sıralar rekor kırıyorsunuz iskenderunda.bizim iskelede bu aralar bol miktarda turna var ama takip ediyor vurmuyor.ne yaptıysak kandıramadık.rasgele
Çok güzel balıklar, tebrik ederim. Bu iskele bayağı bir ünlü oldu Şu güzel balıkları bide gazete üzerinde değil de sahte ağzındayken oltayla birlikte çekseniz çok daha güzel bir görsellik olur bence. (tabi siz şimdi gece, rüzgar, fırtına falan deyip yan çizmeye çalışabilirsiniz. ) Biraz fedakarlık, daha güzel rapor görselleri.
eyvallah teşekkür ederim. daha iyileri sana olsun. bundan sonra raporlar çoğalır. senden de güzel raporlar bekliyorum. ya makine konusunda sıkıntım vardı ama shimano exage ye karar verdim gibi. okumadan çekiniyorum. trio dan ağzım yandı.yinede sağol.iyi avlar üstadım.