27/07/2008 çeşme dalyan av raporu

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında filinta_35 tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. filinta_35

filinta_35 haşim özkamalı

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    YOĞURTÇUYU DENİZE ATACAM:))
    merhaba balık av net müdavimleri dün çeşme dalyana çıkcağımı bir kaç arkadaşımla paylaşmıştım onların isteği ile ilk raporumu yazıyorum.

cumartesi akşamı saat 12 1 arası sitemizde oyalanırken gelen telefon üzerine çocuklar gibi şenlendim arayan teyze oğlum mustafa idi yarın balıkçımısın diye soruyor (dalgamı geçiyo ne ) kaç haftadır fırsat kolluyodum zaten hemen saba 8 de sözleştik tabi 9 da geldi almaya yol boyunda bi kahvaltı faslından sonra(bu arada atlamadan o tepe kahve de tam tepe kahvemiş ne o öyle ya üç zeytin bi peynir yumurta çay biraz kerizlendikmine) :confused: daha sonra dalyana teknemizin yanına vardık ama aklım hep kahvaltıda kaldı açıkçası saat öğlen 12de yola çıktık avlanacahımız yer makri adası önleri idi tabi oltalar suya yemlerimiz mamun ve sülinez ilk balık sanem dedi bi karagöz aldı sonrası bizi şaşırtan dört lü köstek oltaya bi adet kalamarın gelmesi oldu hayret daha önce hiç duymamıştım oysa biz oraya mercan avlarız diye gittik bu arada kalamarı hanımım tuttu tam acemi şansı ( yoksa ustalaştıda bizmi anlıyamadık ) saat 3 e kadar iki kiloya yakın karagöz mercan ve gopez aldık bu arada kalamarı görünce oltalarımıza birer maymun taktık sanem de bi tane iri kalamar çekti birazda yüzelim diye ordan eşek adasının bir koyuna yanaştık eylence yemek falan derken asıl avlanacahımız saat 5 oldu bizim tabirimiz top ada dedihimiz kerterezimize geldik oltalar yolda hazır olduğu için hemen dibe yolladık balıklar gelmeye başladı ama biz kalamarı bekliyorduk aslında saat 6 gibi oda oltalarımızı çekiştirmeye başladı bu arda balığımız yaklaşık 5 kilo olmuştu ve bize yeterdi hemen kalamar oltalarımızı hazırladık çıpayıda kaldırdık sürütme yoluyla avlanıcaz yanımızada bir sürü balıkçı kayıhı geldi herkez birer ikişer kalamarını alıyoteyze oğlum delirdi bu arada etrafına bakıyo herkezde kalamar var bende daha bir tane var diye oraya buraya saldırıyor olta dehiştiriyor nafile:D teknemizin gözdesi hanımlarımız oldu anlıcanız benimde iki kalamarım var bir kilo çeker tekneye yabancı olduhumuz için karanlığa kalamadık livarımız dolu bi şekilde karaya çıktık anlatacak larım bu kadar esen kalın.

not:serdar biladerim bu kalamar konusu benide derinden yaraladı ben livarı düşürmedimde hanım pişirmeyi bilmiyo:D :D :D

:cool: :cool: :cool:

Son düzenleme: 28 Temmuz 2008
  2. sedatk

sedatk Sedat

Eline sağlık haşim usta:D yahu birde resimlerini çekebilseydin şu balıkların :D :D Bu arada mayıs ın 27 sinde mi gitmiştiniz balığa?

3. filinta_35

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    sedatım var onlardabenim becereceğim iş dehil en kısa zamanda iliştirticem birilerine:D :D :D

4. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Deniz turnası 70 cm 900 gr.
    Tebrikler Haşim abi çok güzel bir av olmuş anladığım kadarıyla birde resim koysanız tadından yenmeyecek :D

5. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    Çok güzel bir av olmuş Haşim abi, yengemde kalamarları alıp sana golü atmış anlaşılan. Eee acemi şansı diye de üste çıkmaya çalışma hiç:D

Bak kalamar tarifini Hakan abimiz aşağıdaki linkte vermiş, ben onun tarif ettiği şekilde yapıyorum lezzetinden yenmiyor, kesinlikle tavsiye ederim;)

http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=20663

6. filinta_35

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    hemde ters köşeye yatırdı sorma.:D tarif bilgisi için saol bi dahaki gol benden tebi kalamarlar lastik gibi olursa:D

7. filinta_35

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    aşkınım saol onuda becericem zamanla;) :D :D

8. seltodice

seltodice tolga toy

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1 kg levrek
    Tebrikler iyi bir anlatım.devamını dilerim

9. Conqueror

Conqueror Ahmet Fatih Eryılmaz

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    Tebrikler güzel vakit geçirmişssiniz ,ellerinize sağlık

10. steelrock

steelrock Burak

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Mercan-Ağırlığı mühim değil,ben onun gelişini sevdim...
    Livar dolmussa keyfin yerindedir abicim, elinize sağlık afiyet olsun :)

11. filinta_35

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    biraz acemice ama idare etmenize sevindim:eek:

doğru çok eylendik günü karlı kapattık sizede nasip olsun böyle güzel günler;)

burakçım livar doldu keyifte tamam ama bilader o kadar sürat motoru varmıdı çeşmede yav çok şerefli arkadaşlar yanımızdan son sürat geçtikçe tekne alabora olucak diye kasılmaktan sıtlarım hala ağrıyor dün akşamki gibi bu akşamda yattıhım yeri beyenicem o arkadaşlarıda rüyama davet edicem:D

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.