Balığa giderken Balıktayken Balıktan dönerken Merhaba sevgili dostlar Şahin kardeşimle birlikte gerçekleştirmiş olduğumuz yumurtalık avımız,Şahin de güzel Çipura ve Mırmırlar yakaladı. Kamış ; İtalcanna Kombat Makine ; Daiwa Tournament Entoh Misina ; Daiwa Td Line İğne ; Owner 50660 6 no Kurşun ; 90 gr Turnuva Daha iyileri sizlere rastgelsin.
Tebrikler sevgili Orhan kardeşim ve şahin kardeşim, çeit balıklarla güzel bir av günü olmuş ben de keyif alarak izledim, ellerinize sağlık selamlar, sevgiler.
tebrikler orhan abim ) facede takipteydim gittiğinizi gördüm de döndüğünüzü yeni gördüm ellerinize saglık
Böyle balıklar tutsam bende gülerim. Tebrikler abi... Her balıktan 1 tane, güzel bir çeşitleme olmuş. Gündüz gidip, gündüz döndüğünüze göre 1 gün sabahladınız sanırım. Niceleri rastgelsin.
Orhan Abi raporlarınızı özletmiştiniz. Tebrik ederim çok güzel av olmuş. Fotoğraflara da bayıldım Niceleri rastgelsin, Saygılarımla
Tebrikler üstad, bol çeşitli ve bereketli bir av olmuş. :thumb: Hani bizde bir söz vardır ya; "güle güle git güle güle gel" diye, tam yerini bulmuş.
Teşekkür ederim Berker Bey.Yemli ve at-çek. Teşekkürler Roy daha iyileri sana rastgelsin. Sağolasın Orhan Baba ellerinden öperim. Teşekkür ederim Ahmet Teşekkür ederim Mert Teşekkür ederim Hakan Aferin Yeğen Teşekkürler Mehmet Teşekkürler Sedat uzun zaman oldu görüşmeyeli. Teşekkür ederim Akın Teşekkür ederim Levent Hocam daha güzelleri rastgelir inşallah. Teşekkürler Volkan doğrudur geceledik. Teşekkür ederim Önder daha iyileri rastgelsin.
Abi tebrikler, güzel av olmuş. Bu arada senin yeni bir müşterin Pazar gece 21.21'de dünyaya geldi Sağlık ve muhabbetle kalman dileklerimle. Rastgele.