Herkese selamlar 27 ekim günü sabah erkenden avlagımızı gittik hazırlıklarımızı yapıp avımıza basladık..en son avımızda yakaladıgımız 38 balıktan sonra bugun nasıl bir av verecegini merak ediyorduk..Fazla meraklanmadan ilk balıklar gelmeye basladı.. kullanılan malzeme.... Shimano Ultegra 5500xtb angelkiss soft 0.28 misina... en son avımda shimano speedmaster allround kullanmıstım sebebi angel kiss cok gam yapmasıydı..ama shimano misinayı kullandıktan sonra ikisi arasında tekrar angelkiss kullanmaya kararverdim..shimano misinanın böyle kötü bir misina olacagını beklmeiyorduk.. Klasik lüfer kaşıgı 4 numara kullanılmıstır... Kamış sürf kamısı kullanılmıstır pelican.. sabah 7 den ögle 12 e kadar iki kişi 22 lüfer aldık ve limit dahilinde avımızı bitirdik..resim evde cekilmiştir.. balıkların yarısı arkadasım Hasanabide bunlar tuttugumuz balıgın yarı kısmı..
tebrikler. tek hayalim benim de lüfer tutmak artık kurşun olarak kaç gr kullandınız acaba ? dibe takılır diye hep korkmuşumdur o yüzden aldığım kaşık ve sahteler öylece duruyor çantada artık risk alıp atma zamanı geldi gibi..
Sevgili Adnan davetin için çok teşekkür ederim.Ben İstinyedeyim dolayısıyla aramız epey var avlandığım yerler daha çok kalender ve emirgan. Ama karşıya gelecek olursam adresim belli
tebrikler bunlarda karaburundan galba. çünkü bogazdan kamışla buaralar bukadar lüfer yakalamak imkansız
Tebrikler Hasan, Birşey sormak istiyorum, kaşık kullanırken kurşun ilave ediyor musun ? ediyorsan kaç gr kurşun kullanıyorsun...