''adalı balıkçı '' üstadımın önerdiği bir kaç avlaktan tercih ettiğim kanlıcadan güzel birgün ve nasibini aldığımız güzeller. Saat 07:00'de başladığım avda ilk kez rapala denememdir.Önce 8'e kadar atıp boş çekme ve etrafımdakilerin balık aldığı saatte elimin boş olması beni hayli bir üzmesine rağmen,yılmadan devam etmem sonuç verdi İlk kez gittiğim avlak olmasından dolayı ve ilk kez rapala kullanmama karşın 3 tane piyasa değeri ucuz olan sahteleri de kaybetmeme sebep oldu.Öğrenirken merayı veya yeni bir tekniği böyle şeyler oluyor elbet.Saat 14'te avımı sonlandırmak zorunda kaldım.Tabi devam etmek isterdim ki kurşunların ağırlığı pek alışık olmadığım ve akıntının fazlalığı biraz beni yordu ki zaten fazlası benim işime yaramazdı.. Balıklardan 10tanesi rapala ile diğer 6sı çapari ile alınmıştır. 3 de istavrit alınmış istavritlerden biride yarım gelmiştir
Arkadaşım tebrik ederim.. Mera güzeldir ancak biraz sıkıntılı bir suyu ve dip yapısı vardır.. Epey takım zaiyatı verilir.. Meraya ilk kez gidip 5 6 takım bırakan, ikinci kez gittikten sonra da ''nerden geldim buraya'' diye ağlayarak merayı terkedenleri bile görmüş biri olarak, ilk gidişinde 3 takım zaiyat verip bu kadar balık almanı sadece ayakta alkışlarım.. Tekrardan tebrikler..
Büyük başarı ben de tebrik ederim. Bugün balık inanılmaz boldu. Onun da faydasını görmüşsün. Ortaköy'de her attığını çekenler vardı. Boş hiç gelmiyordu. Bence bu konuda yeteneklisin. Daha da üstüne gitmen ve güzel avlar yapman dileği ile. Ben ilk Kanlıca'ya gittiğimde 5 tane istavrit tutmuştum
Cok guzel baliklar almissiniz tebrik ederim.. afiyet olsun.. Bu arada "adali balikci" bende mera tarifi istiyorum hihi hihi
Onur tebrik ederim.. Deniz'in de dediği gibi oraya ilk birkaç gidişte başımı taşlara vurup "daha da buraya gelmem" diyenlerden biri de benim aslında benim o meraya alışmam epey zaman almıştır.. senin ise ilk gidişinde böylesine başarılı bir av yapmış olman alkışı fazlasıyla hakediyor :clap2: Birkaç takım kaybetmiş olman ise gayet normal..
Fatihcim arkadaş Anadolu yakası için gidebileceği birkaç yer sormuştu, zaten bizim yaka için yerler belli biliyorsun, Avrupa tarafında olduğu gibi çok fazla meramız yok.. 4-5 önerimden birini tercih etmiş ve gayet başarılı bir av yapmış, kendisini tekrar tebrik ediyorum
Herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum kardeşlerim ve abilerim tabi şahsi aracım olmadığı için bostancıdan ulaşım braz da sıkıntı bu arada tekrar teşekkür ederim Berkan abi
http://www.avbalikmarketi.com/asp/product/17230/Strike-Pro-EG-145-F-12-cm-Suni-Balik 4. 7.sıradakiler kardeşim ve 9.cu sıradaki.birde heryerde bulunan 3-5 tl arası olanlardan vardı.
Teşekkür ederim kerem ulaşım arabam olmadığı için gerçekten zor daha yakın yerlerden denemek istiyorum önümüzdeki hafta inşallah daha iyi rapor sunarım. Birde bizim bu taraflarda yemli denemek istiyorum *** sonuç verir