Merhaba abilerim. Tuttuk ama az tuttuk, oda üzücü bir olay nedeniyle 40 dakika kadar kalabildik denizde. 40 dakikada kısmetimize düşenler bunlar oldu. Tekneyle açıldık, biraz yolda mide bulantısı vs tansiyon düşmesi gibi sorunlar olunca balığa yeni saran arkadaşımda sonuç böyle oldu Deniz suyu içirdim biraz, istifra etmesini sağladım ama tekrar yaşamak istememesinden dolayı, geri dönmemizi istedi. Bende haliyle kıramadım. Umarım birdahaki tekne turumda daha iyi avlar rapor ederim
nerden acıldınız? Benim de yeniciftlikte teknem var. ama henuz lufere acılma imkanım olmadı. bu haftasonu planlıyorum. siz ne taraftan acıldınız?
degerlı dostum balıkçının en buyuk derdıdır balıktan anlamadıgı haldee ohhhoo bende cok balıga cıktım deyıpte bilmiş ayagına senı kandırp sonra ızın gununu yada kendıne butun hafta bekledıgın omuhtesem anı hele bırde balıgın cıkmasının başlamasıyla yanıdakı akadaşını benı gerı gotur denız tuttu demesı işte orda onu denıze atıveresın gelır ama kıyamazssın neyse sağlık olsun ıyı av olmuş