27.12.2012 Dörtyol barınağı at çek avım S.a arkadaşlar iznimin ilk günü sabah 07.30 sıralarında bi heyecanla barınaga vardım at çek oltamı hazırlayarak ilk önce barınağın ucundan iç kısıma, doğru jiğli önünde 2 adet silikon sahte takılı çapari şeklindeki kandırıcılarımla at çek yapmaya başladım ancak herhangi bir takip ve sonuç alamayınca barınagın arka kısmından en ucundan bu seferde yanılmıyorsam 1 numara kaşıkla at çek yapma başladım bir kaç atıştan sonra yaklaşık 20 metre önümde müthiş bir saldırı ve kaşığı kapmasını bizzat gördüm ve sonrasında mücadelemiz başladı güzel ve heyecanlı bir mücedeleden sonra orkinosumuzu dışarıya aldım hemen misinayı kontrol ettiğimde kayalara sürtünmeden yıpranmalar olduğunu son anda balığı dışarıya aldığımın farkına da varmış oldum zarar gören misinayı kopardıktan sonra tekrar takımı hazırlayıp at çeke devam ettim ve bir kaç atıştan sonra daha bir zorlu orkinos asıldı ve yine müthiş bir mücadele den sonra onuda dışarıya aldım, akabinde 15 dk kadar daha at çekten sonra avımı sonlardım ve ilk günün heyecanıyla kendimce güzel bir av yaptım ve barınaktan çıkıp arabaya giderken asıl süprizin beni beklediği hiç aklıma gelmezdi aracımın başına geldiğimde aracıma bir kamyonun geri geri gelirken çarpmış olduğunu öğrendim şükür ki çarpan adam kaçmamış ve aramızda anlaşarak arabayı yaptırmaya verdim bu güzel günümün başlangıcında malesef böyle de bir üzücü olay başımıza geldi. sağlık olsun diyelim. balık fotolarından bir kaç resmide sizden paylaşmak istedim Selamlar-Saygılar...
tebrikler, sana hoşgeldin demişler pazar akşamı biri benim jigten kurtuldu, biri de serkan'ın da ( baraküda33 ) bir iğnesini alıp gitmişlerdi.
dostum helalin var bu balıklar seni seviyor. şansın vede kısmetin daim olsun nicelerine rastgelir inşallah
Mahmut abi öncelikle geçmiş olsun neyseki adam çarpıp kaçmamış... Abi ne yaptın ya harika balıklar umarım iznin boyunca hergün daha iyilerini tutarsın...
Tebrikler.Imrenerek okudum raporunuzu İnşallah niceleri sızin olur.Birde avlak adı vermeseydinız keşke... Kaza içın geçmis olsun.Anlaşmanıza sevindim... RASTGELE USTAM
Tebrikler güzel bir av olmuş.Araç için geçmiş olsun,en azından muatap birini bulmuşsun.İstanbul'da olsa üstüne duğa oku ,arada muatap bul...
Abi hoş geldin başarılı bir av yapmışsın, yine farkını ortaya koymuşsun sana yakışır bir av olmuş seri avlarına devam edersin değerli büyüğüm...
Mahmut Bey tebrikler,iznin ilk günü berektli geçmiş.Bilgenin de dediği gibi pazar günü bizi bi yokladılar ama kısmet.yaklaşık 1,5 aydır orkinos yada palamut oynağı yoktu bu aralar yine başladılar.İzninizin dolu dolu geçmesiyle,tekrar tebrik ederim.
Herkese ilgi ve tebriklerinden dolayı teşekkür ederim, daha iyilerinin sizlerin oltalarını süslemesi dileklerimle Saygılar...