Dün Sabah saat 05:00'te kalkıp Erkan Abi ile Galata'nın yolunu tuttuk. Kadıköy'den Vapura bindiğimizde sabah mağmurluğu ve soğuğun etkisiyle mayıştık ama ince misinalar bende, iğneler Erkan Abide olduğundan 1 gün önceden bağlayamadığımız yemli istavrit ve hırsızlı çinekop kösteklerini vapurda bağladık. Galata'ya gelince hemen kamışlara beden misinasını takıp köstekleri dizdik ve ilk atış ilk sarıkanat kovada arka arkaya sarıkanatlar ve istavritler yerlerini aldı ve öğleye kadar devam etti. Öğleden sonrada seyrekte olsa balık aldık ve akşam üzeri dişli yapmayınca saat 17:30'da avı sonlandırdık. Ayrica Son fotoda göreceğiniz istavritleri sarıkanat'ın yanına koydum. Sarıkanat kadar boyları var. Merak ediyorum denizde hangisi hangisini kovalıyordur acaba )) Ayrıca 5 tanede güzel izmarit aldık kova resimlerinden birinde biri görünüyor. Ama ben izmarit sevmediğim için (Ayıklaması zor geliyor.) onları Erkan Abi'ye verdim Takım : 0,25/0,20 5 Numara iğneden hırsızlı 3 köstekli yemli çinekop takımı, 0,18 / 0,12 10 Numara iğneden 5 köstekli yemli istavrit takımı, Kurşun : 75 veya 100 gr. Kamış : Okuma Cedros Surf 4,50 Makine : Okuma Salina SA 55 Yem : Akşamdan fleto kesilip tuzlanmış hamsi..
bende kuleden hiç av yapmayı sevemedim .hem yüksek oluyo korkuyom hemde oltamın suya atamıyom yetişmiyo.ama köprüden şimdik geldim akşam 16.00 ile 23.00 arası 8 parça çinekop.