Hayatımda ilk kez gittiğim bu şehrin doğasına hayran kaldım. İş gereği yolum düştü. Yoksa Türkiye'mizin ta öbür ucuna gitmek hiç aklıma gelmezdi İlk kez gittim ama son olmayacak inşallah. Daha önce gelmediğim için kızdımda kendime.. Tavsiye ediyorum abilerim kardeşlerim ölmeden önce görülecek bir yer Artvin Güngörmez Çayı En Can Alıcı Nokta Bu Güzelliklere Kesinlikle Müdahale Edilmemiştir..
çok güzel kareler...13 yıl trabzonda yaşadım...elbetteki ülkemizin her karış toprağı güzel...ama karadeniz ayrı bir güzel be....ellerine sağlık...
Şu an yasak dönemde değiliz. Ama balıkları avlamamışlar zaten, sadece kendi doğasında fotoğraflamışlar.
Sevgili Mustafa, İyi ki oralara yolun düşmüş ve iyi ki fotoğraflamışsın da bizler de bu güzellikleri görebildik sayende, teşekkürler. Çok güzel yerler ve sen de çok güzel kareler yakalamışsın. Alabalıklara ise diyecek bir şey bulamıyorum, muhteşemler.
Adem abi bende ilk kez böyle bir şeye şahit oldum. yanlarına kadar yaklaştık ölü gibi duruyorlardı . Birden kurşun gibi dört biryana dağıldılar
Teşekkür ederim Haklısınız Turgay abi. Mutlaka ama mutlaka görülmeli Karadeniz.. Ben teşekkür ederim İş amacıyla gittik belgesel tadında bir geziye döndü . Doğu Karadeniz'in yaylalarını , buz gibi akan çaylarını , azman gibi akan Çoruh'unu , o güzel insanlarını ve insanı yenileyen doğasını şehirlerin beton yığınlarından bunalanlara tavsiye ederim
slm mustafa abicim keşke imkan olsada gidebilsek gerçekten çok güzel yerler hele balıda gördüm süper eline sağlık
Harika görüntüler yakalamışsınız, tebrik ederim. Artvine hiç gitmemiştim, galiba orayıda bir ziyaret etmem gerekiyor.
Gerçekten Harika Fotoğraflar.. PaylaŞım için teşekkür ederim Gitmek görmek Lazım ama işte imkan meseLesi