İşten erken çıkıp teke yakalamaya gıttım. daha ıkıncı attıgımda kepçe kırıldı egıl kalk zıpla suya gır çabalarım nafıle kırık kepçeyle olmuyor bu iş . bugun kurtumda yok nasıl yakalasam dıye bınbır çeşit duzenek kurdum ama nafıle tam pes etçegım zaman Orhan abı yardımıma yetişti arabaya atladım ıkı kepçeyle gelıyorum dedı ve bıraz olsun sınırım ve yorgunlugum gıttı Orhan abi geldi ve 20 lik gençlere taş çıkarırcasına daldır cıkar kepçeyı oyle bı kullandıkı ben ızlerken yoruldum.Ben bı yandan tekelerı kovaya atıyorum bı yandanda meraklı vadandaşların sorularına yanıt verıyorum ( bu ne balıkmı,yenırmı,ne yapcaksınız bunları,satıyormusunuz,ısırırmı,zehırlımı,ne balıgı gelır,canlı nasıl takılır vs) Balık sevdalısı vefalı abılerım ve arkadaşlarım oldugu için saolsunlar yarı yolda kalmadım. ve avlagımıza gıttık ilk balık orhan abıden geldı. bugun ben bıraz suskundum 5 te kaldım balıkta azalmış ve boyları ufalmıştı. toplamda orhan abı 9 ben 5 adet eşkina ile günü kapadım. Güzel istanbulumuzu bu bereketli denizleri türk halkına kazandıran şehitlerimizi ve fetih padişahı Fatıh Sultan Mehmet i saygıyla anıyoruz.
Tebrikler Emin, hızına yetişemiyorum. Devamına rastgelsin... (Fazla hırpalama avlağı, balık bırakmayacaksın. )
Eyvallah tesekkur ederım.Hırpalayan hırpaladı zaten bu yedek avlağım arada has meralarımı nadasa bırakıyorum
Sevgili Kardesim Emin, Muhtesem eskina balikciliginla gozumuzu gonlumuzu doyuruyorsun.Orhan Beyi ve seni tebrik ediyorum.Boylesine guzel balikcilik sure gelirken bence bizlere biraz avlaktan da fotograflar gostermelisin.Fotograf makinani oraya goturemiyormusun? Soyle eskinalari canli canli senin elinde, oltanda, sen kayalarin arasinda, ya nebileyim ignene teke takarken, takimini suya salarken , baligini kaldiriken goruntulerini cok gormek isterdim. Bu zengin avlarin, zengin bir anlatimi ve gorsellihi bence hak ediyor.Oldukca guzel cumlelerin o fotograflarla ic ice girdiginde bizim de eskina balikciligi tadimiz sayende tavan yapacak. Dahasina rast gelsin dostum.Paylasim icin cok tesekkur ediyorum... Saglicakla kal...
SLM TEBRİK EDİYORUM GÜZEL AV OLMUŞ BENDE AVCILARDA BALIKTAYIM AMA BİZ 4 BALIGI GEÇEMEDİK ASLINDA ÇIKIYODA UFAKLAR DENİZE TEKRAR SİZE GÜZEL AVLARreeling reeling
Ben balık yemeyıde pişirmeyıde beceremem anlamam. tutmayı severım bılırım. o yüzden yorum yapamıcam ama sıtede ve ınternette cok faydalı bılgıler var bı araştır.
way hırs yapmışsın azalıyor balık ama bence yarın daha az cıkcak yınede bellı olmaz kısmet. bıraz üşütmüşüm ıns yarına kadar duzelırım. dun o kadar uyardı orhan abı belını usutcen dıye ama dınlemedem
hırs yapmamın sebebi eşkina etini özLemiş oLmamdan ileri gelir oğLumada yediresim var eLine beLine dikkat edicen kardeş aman haa
ip misina tabiki şart deil balığı ürkütmesi açısından bence ıyı deıl kuvvetlı normal cekerı yuksek kalıte mısınalar herzaman tercihimdir
Son dakika... Av yasagindaki tekneler en kisa zamanda Emine de yasak talebinde bulundu.. Tebrikler Emin. Costu deli gönül bakiyorum
Tebrikler Emin, çinekoptan sonra eşkinada da iyi bir uzman olduğunu gösterdin, avların daim ve bol olsun kardeşim:thumb: