Burak(burman)ve benim Son turna avımızdan bir video ve bir kaç enstantene iyi seyirler http://www.metacafe.com/watch/3014010/turna_av/
. İlk tebrik Benden olsun o zaman. Balığı salmanız çok hoş bir davranış. Ayrıca müzik seçimide çok güzel olmuş. .
Tek kelimeyle harika. Bir dahaki sefere balığın tutulma anınınıda çekersen oscar benden sana aytekin. İmrenilmeyecek gibi değil,elinize sağlık.
cemal beğenmene sevindim sağolasın aslında balıklardan birinin çekiliş ve bota alınış videosuda vardı ama çekim işlemi biterken kameranın şarjı bitti kamera o esnada o görüntüleri kaydetmemiş tanımlanamayan video olarak görünüyor açamadım hem zaten video sitelerinde o tür videolar bolca mevcut bizimkide salıverme videosu olsun
Eh yani aytekin bizde biliyoruz oralarda istemediğin kadar video olduğunu. Fakat sen diyebiliyormusunki aynı hazzı veriyor,ben diyemiyorum. Arkadaşlar emek vermiş hazırlamış değişilirmi onlara
Yazımın yeri burasıymış meğer. Av raporuna yazmıştım son mesaj olarak. Madem yeri burası, ekleyelim o halde: Bir balığın geri salınması nasıl olmalıdır diyeceklere, çocuklarımıza, acemilere, ustalara/üstatlara defalarca seyrettirilmesi gereken kalite ve güzellikte sahneler. Yok arkadaş taktım bu videoya. Bu ne güzelliktir böyle, nasıl sevindim, nasıl duygulandım… Okşayan merhametli eller, gülen yüzler, heyecanla çarpan yürekler, sevgi ile ışıldayan gözler hepsi bir olmuş nazikçe salıyor balığı. Turna salındı, eller su ile çalkalandı, ıslak eller başa sürüldü serin-serin. Bir iç huzuru ve dinginlikle balığın ardından bakıldı. Teşekkürler dostlar. Sevgiler, saygılar…
tekrar tekrar sağolasın Nuri abim abicim av raporundaki ve buradaki videolar bir birinden biraz farklılar bu yaban tv'ye göndermeyi düşündüğüm son hali
Sevgili Aytekin iyi ki hatırlattın, teşekkür ederim. Birazına baktım aynı mı diye, yanılmışım. Demek ki tamamını izlemek lazımmış. İzleyelim o halde.
yaramı deşme nuri abi seninle planladığımız avı yarın gerçekleştirecegim inşallah bende eşkinaları okşarım artık
Sana rastgelsin Ercanım. Bir başka gün, inşallah eşkinaları birlikte okşarız. (söz ver, Aytekini götürmeyeceksin ama. )
inşallah abi birisi aytekinmi dedi kimki o neyse abicim,ustanın konusunu bulandırmayalım ben yatar haydi hayırlı geceler. (rüyanda eşkinaları gör emi )
Bulanacağı kadar bulandı zaten. Sana iyi geceler, Allah rahatlık versin sevgili kardeşim. (Aytekin dostumuz bizi hoş görsün artık. ) Senin de trofe eşkinaların olur inşallah.
Süper bir video hatikaymış. Hele o bırakmanız çok hoştu. Tebrik ederim. Yaban TV'yi ben her gün izliyorum orda diyorki "Yolladığınız videoda argo söz , sigara bulunmayacak." Allahtan bunda bir şey yok sizden gelenler programı yolla abi bide orda izleyelim
Aytekin abi çok güzel görüntüler gerçekten bizim buralarda turna yakalayabileceğimiz avlaklar yok insan kıskanıyor yani