Tarih: 28.08.2009 Yer: Altınova (kıyıdan) Derinlik: 1.5 metre. Yem: Canlı teke. Takım: Şamandıralı, kurşunsuz tek iğneli takım. Misina: Oscar 0.18 invisiline misina. İğne: Youvella 5 numara kısa sap bronz iğne. Bundan sonra yine tek çeşit balık yakalarsam raporlamıyacağım demiştim. Bu sefer sargozun yanında isparilerde geldi ve rapor yazayım dedim . Saat 21.30 ile 23.00 arasında yine ışıklı şamandıra ve canlı teke ile yakaladım.
Balıklar güzelde 2.resimdeki balıkları tutanlar çok daha güzel Allah nazardan korusun.tebrik ederim, rastgelsin.
Teşekkür ederim Ercan. Senin avatardaki ufaklıkta harika, Maşallah balığı tutarken hiç çekinmiyor. Allah nazardan saklasın. Teşekkür ederim Serdar. Cümlemizin çocuğunu Allah nazarlardan saklasın. Teşekkür ederim Emre. O ne bombadır gerçekten. Gece "uvvaaaaaaa" diye ağlayarak uyanınca tam bomba oluyor
Faruk Bey,Selamlar,tepsiyi doldurmuşsunuz.Afiyet olsun.Ufaklıklara ise söylenecek birşey yok,ikiside birbirinden tatlı maşallah.Güzel paylaşımlarınızın devamı dileğiyle, Rasgele,Gökhan Yılmaz
Faruk yine az ve öz bir avla karşı karşıyayız.Buna da şükredicez mübarek ramazan günü.Çocuklar süper balık desen var ne güzel.Devamı gelsin inşallah.
Faruk bakıyorum da arada bir vur-kaç taktikleriyle balıkları alıyorsun tepsiye. Sessiz, mütevazi. Kısa günün karı, gayet güzel balıklar. Afiyet olsun. Yeğenlerimize selamlar, öpüyorum cicikuşları. Selamlar, nice bereketli avlar...
Tabiki az olsun öz olsun farketmez yeterki balık olsun tutalım keyiflenelim yeter. İnşallah devamı gelir ama benim buradaki kıyı balıkçılığımın son 1-1.5 ayı kaldı. Kışın olta atınca ancak vatoz geliyor. Onuda yakalayıp av raporu diye buraya koymak ayıp olur Sizede keyifli avlar dilerim. Sağol Nuri abi teşekkürler. Hanımla papaz ola ola gidiyorum balığa. Cicikuşları senin için öperim. Buradanda sana kucak dolusu sevgiler, selamlar. Rastgele.