1,5 aylık aradan sonra, pazar sabahı en iyi arkadaşımla(evet teknesi var) kuşadasına doğru yola çıktık. ilk iş balık haline uğrayıp yemlik malzemeyi de aldıktan sonra av yerimize gittik. niyetimiz biraz sırtı yapmak daha sonra da dip avı idi. fakat cipurayı aldıktan sonra motor arıza yaptı ve uzun süre çalıştıramadık. 45 dk da geldiğimiz avlaktan kürkekle geri dönmeyi göze almışken arkadaşımın yoğun gayretleri ile motorumuz çalıştı. fakat rolanti hızının üzerine çıkamadığımız için 2 saatte anca geri dönebildik. dönüş yolunda aldığım bir adet melanur ve lambuka ile avımız ve dip avı hayalimiz sonlanmış oldu. yemlerimize ve dip takımlarımıza dokunmadan geri döndük. bu üç avda da kullanılan sahte;rapala huskyjerk . daha önce de sinarit ve baraküda avlarımda da aynısı iş yapmıştı.. şansız bol avınız bereketli olsun.
Tebrikler güzel bir av..ancak Lambukanın boyu biraz küçük gibi geldi..Biliyorsunuz çabuk büyüyen ve hatırı sayılır trofe olabilen bir tür
tebrikler çok güzel bir av ,özellikle çipura çok iyi. En azından ben daha büyüğünü tutana kadar. Yalnız tekne sahibi arkadaşa biraz daha yağ yapmamız gerekirdi. Çünkü bütün gün size şoförlük yapmış. Bu arada ben kendimi tanıtayım. Ben iyi arkadaş, hani o teknesi olan!