Liman: Çeşme Havaarçalı bulutlu,gündoğusu 2-4,16 C' Yem:Sülünez,kalamar Derinlik:42 mt. Mustad1251 C iğne,100-150 gr. iskandil kurşun... Bayramın 1. günü vazifelerimizi bitirip,2. günü boşa çıkardıktan sonra bizede balığa çıkmaktan başka bir iş kalmamıştı.Hanımlarında rızasını aldıktan sonra yine bacanak ve ben düştük yollara Bu sefer mordoğandan vazgeçip çeşmeden açılalım istedik,çok cüzi bir fiyata zaten oraya gidip gelen turlar olduğunu önceden biliyorduk,telefon açtığımızda bayram dolayısıyla fazla yoğunluk olmadığını gelebileceğimizi söylediler.Cumartesiyi pazara bağlayan gece 02.45 te evden çıkıp,herzamanki yemcimize balçovaya gittik.O da ne?? Yemciler yine ana baba günü Neyse turla orada buluşup direk çeşme liman yaptık,avlağa vardığımızda saat 06.15 gibiydi..Çaylarımız gelirken biz oltaları dibe yollamıştık bile...Burası mordoğandan daha bereketli fakat dip akıntıları çok fazla olduğundan min.150 gr iskandil kurşun öneririm.3 iğneli bedenime günün ilk balığı güzel bir karagöz olarak takıldı.Sonrasında yine karagöz,mercan,mandagöz,gopez ve izmarit aldık...Çipura çeken hiç olmadı,ilgincime gitti? 3-4 tane ahtopot çeken oldu,hepsi sulara geri salındı.Takribi 4-5 kilo karışık aldıktan sonra ben yeter deyip 15.00 sularında bıraktım,bacanak biraz daha devam etti sonra oda bıraktı,saat 17.30 gibi tekrar limana girerek süper bir gün daha geçirdik...Haftaya yine çeşmede buluşmak için birsürü telefon,msn alıp verdiğimiz yeni dostlarımız ve güzel anılarla evimize döndük... Deniz yine harikaydı Çeşme-Chios(Sakız) feribotu Livarım Mercan ve karagözlerim Bunlarda Gopez,İzmarit karışık...
Faruk tebrikler yöresel çeşit yapmışınız ve bereketlide olmuş.Devamı ve daha irileri oltanda olsun inşallah.
Faruk harika çeşit olmuş, deniz seni boş çevirmemiş, şükürler olsun, fotoğraflar harika, ilk resimdeki ufuk harika ötesi, Allah tadında avlarını daim etsin
Bayram şekeri niyetine çeşit çeşit balık toplamışsınız. Tebrik eder daha nicelerini ağız tadı ile gerçekleştirmenizi dilerim.
Teşekkür ederim gürcan,birgün özdereden beraber çıkarız inşallah @Eskina_man,erdinc,Snowman ; Teşekkür ederim,daha iyileri sizlerin iğnelerine takılır inşallah
maşallah iyi geçmiş gününüz... fotoğraflarda ısparoz da var değil mi? karagöz dediğinizi ben ısparoz olarak mı biliyorum diye düşündüm de... bo balıklı avlar.
Gözlerimiz pembe mercanlara alışmıştı. Değişiklik oldu, güzel oldu. Faruk tebrikler. Güzel balıklarınız olmuş, dahasına rastgelsin.
Evet isparozda var,fakat karagözle isparoz ayrı balıklar Yaşıyabilecek durumdakileri yuvasına geri yolladım,durumu iyi olmayanlarında küçüklerini martılar,büyüklerini ben aldım
abicim bereketli bir av olmuş tebrik eder devamını dilerim. aslında bende orda olmalıydım beraber avlanmalıydık.
faruk bey selamlar .bahsettiğiniz turlar balık avı için düzenlenen turlarmı? eğer öyle ise; ve bi sakıncası yoksa iletişim bilgilerini paylaşabilirmisiniz. şimdiden teşekkürler.hoşcakalın.
Güzel bir bayram gününde bereketli av yapmışsınız tebrikler bu güzel avlarınızın devamını dilerim afiyet olsun rastgele
Benim için elbetteki bir sakıncası yok fakat şimdi bu turun iletişim bilgilerini açıkca buraya yazsam reklam vs. diyerek silinebilir mesaj...Özelden yardımcı olayım ben size...
@eşref surek,gökhantastas,fish founder ; Teşekkürler,sizler daha iyilerini alırsınız inşallah... Edıt:Gökhan...Çok şey kaçırdın