bugun hava sartlarından biraz zordu balık cok acıktaydı her zaman kı gibi 1palamut 2çinekop alabıldım hava ıyı olsaydı guzel balık yapıcaktı kısmetımızde bunlar varmıs bügün
hava bıraz acsaydı güzel rapala yapıcaktı sabah 7 gıbı guzeldı sonrasında bozdu zaten 30 dk ıcınde gelen geldı
çok güzel bir av tebrikler bende beşiktaş motor iskelesinin oradan attım rapala 1 adet palamut 4 adet çinekop aldım
evet koral abi pazar günü ne geldi bakalım senin sihirli oltana ben gelemedim kusura bakmadın inş.sakaryadaydım...
tebrikler güzel av olmuş bende izindeyim vede üsküdarı denemek istiyoırum ama huyunu suyunu bilmedigim için bieaz teretdütdeyim
güzel av olmuş hava çok kötüydü iyi dayanmışsın. bende uğradım bi ara sonra ido nun ordan istavrit tuttuk..rasgele ...
alper abi sen gelıcegın zaman haber ver rapala işini hallederiz radar onü cok farklıdır rapala konusunda ama cokda zevlıkdır cuma günü güzeldi 6 palamut 8 çinekop aldım ama hava cok guzeldı bugunde gıttım bıraz rapala attım ama 1 adet cınekop alabıldım onuda kovadan karga kaptı